|
مشکل آپدیت جوملا 3
|
|
۲۴-۳-۱۳۹۳, ۰۹:۴۷ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مشکل آپدیت جوملا 3
سلام
من یک سایت جوملا دارم که وقتی آپدیتش کردم به 3.2 می خوام به مدیریت سایت برم با یک صفحه صفید مواجه میشم.؟!؟!؟!؟ چه طور می تونم درستش کنم ؟ آپدیت هم ندارم! :( |
|||
|
۲۴-۳-۱۳۹۳, ۰۹:۵۵ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: مشکل آپدیت جوملا 3
درود
آدرس سایت؟؟ |
|||
|
۲۴-۳-۱۳۹۳, ۰۹:۵۸ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دوست گرامی!
قبل از هر اقدامی ابتدا می باید گزارش خطاها رو فعال کنید. جهت انجام این کار ابتدا به ریشه سایت مراجعه کنید و فایل configuration.php رو جهت ویرایش باز کنید. سپس این سطر رو پیدا کرده کد: (انتخاب همه) public $error_reporting = 'default';کد: (انتخاب همه) public $error_reporting = 'maximum';حالا مجددا به backend سایتتون مراجعه کنید و در صورت مشاهده پیغام خطا، اون رو همینجا مطرح کنید تا به کمک دوستان مشکل پیگیری و رفع بشه |
|||
|
|
۲۵-۳-۱۳۹۳, ۰۲:۴۳ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
Fatal error: Call to undefined method JCrypt::timingSafeCompare() in /home/esywnksq/public_html/libraries/joomla/user/helper.php on line 375
بعد از لاگین این پیغام میده آدرس سایت : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
|
۲۶-۳-۱۳۹۳, ۰۶:۳۹ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دوست گرامی!
اول از فایل هاتون بکاپ تهیه کنید. سپس یک جوملای خام ورژن مورد نظر رو در ریشه سایت اکسترکت کنید. امیدوارم مشکل رو حل کنه |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

دارم که وقتی آپدیتش کردم به 3.2 می خوام به مدیریت سایت برم با یک صفحه صفید مواجه میشم.