![]() |
|
مشکل آپدیت جوملا 3 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل آپدیت جوملا 3 (/thread-15338.html) |
مشکل آپدیت جوملا 3 - armin2014 - ۲۴-۳-۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ عصر سلام من یک سایت جوملا دارم که وقتی آپدیتش کردم به 3.2 می خوام به مدیریت سایت برم با یک صفحه صفید مواجه میشم.؟!؟!؟!؟ چه طور می تونم درستش کنم ؟ آپدیت هم ندارم! :( RE: مشکل آپدیت جوملا 3 - shaban532 - ۲۴-۳-۱۳۹۳ ۰۹:۵۵ عصر درود آدرس سایت؟؟ RE: مشکل آپدیت جوملا 3 - hsmtech - ۲۴-۳-۱۳۹۳ ۰۹:۵۸ عصر دوست گرامی! قبل از هر اقدامی ابتدا می باید گزارش خطاها رو فعال کنید. جهت انجام این کار ابتدا به ریشه سایت مراجعه کنید و فایل configuration.php رو جهت ویرایش باز کنید. سپس این سطر رو پیدا کرده کد: public $error_reporting = 'default';کد: public $error_reporting = 'maximum';حالا مجددا به backend سایتتون مراجعه کنید و در صورت مشاهده پیغام خطا، اون رو همینجا مطرح کنید تا به کمک دوستان مشکل پیگیری و رفع بشه RE: مشکل آپدیت جوملا 3 - armin2014 - ۲۵-۳-۱۳۹۳ ۰۲:۴۳ عصر Fatal error: Call to undefined method JCrypt::timingSafeCompare() in /home/esywnksq/public_html/libraries/joomla/user/helper.php on line 375 بعد از لاگین این پیغام میده آدرس سایت : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مشکل آپدیت جوملا 3 - hsmtech - ۲۶-۳-۱۳۹۳ ۰۶:۳۹ صبح دوست گرامی! اول از فایل هاتون بکاپ تهیه کنید. سپس یک جوملای خام ورژن مورد نظر رو در ریشه سایت اکسترکت کنید. امیدوارم مشکل رو حل کنه |