|
آدرس مطالب جوملا
|
|
۱-۳-۱۳۹۳, ۰۹:۰۶ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
آدرس مطالب جوملا
وقتی مطبی رو با مطالب جوملا میسازم
به این صورت ادرس دهی میشه /index.php/joomla-pages/joomla-content/category-list/194-trans-edit این قسمت /joomla-pages/joomla-content/ چون برای مطالب خوده جوملا هست اینجوری به وجود میاد؟ چطوری میتونم این رو مخفی کنم؟یا یه ادرسه دیگه بزارم ؟( اون کلمه جوملا نباشه) ![]() از دکمه ادامه مطلب استفاده میکنم که یه پلاگین نصب شده است |
|||
|
۱-۳-۱۳۹۳, ۰۹:۳۰ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: آدرس مطالب جوملا
من دقیقا درباره SEO چیزی نمیدونم ولی فکر میکنم با افزونه های سئو بشه این کار رو کرد .
بعد یه بار یه پلاگینی دیدم که کارش override کردن آدرس ها بود ، مثلا بجای joomla-content بنویسه mohtava یا هرچی شما دوست دارین ، ولی یخورده پیچیده بود هنگ کردم ... امیدوارم جوابت رو بگیری ما هم یاد بگیرم ...
|
|||
|
|
۱-۳-۱۳۹۳, ۰۹:۳۱ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
شما باید سئو رو فعال کنید البته باید استفاده از مود ری رایت آپاچی رو هم نیز فعال کنید و در انتها برای مطالب و مجموعه هاتون نام مستعار مناسب انتخاب کنید.
|
|||
|
|
۱-۳-۱۳۹۳, ۰۹:۴۴ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
وقتی مود ری رایت فعال کردم تمام مطالبم رفت به صفحه 404
تمامی مطالب و مجموعه ها نام و نام مستعار مناسب دارن |
|||
|
۱-۳-۱۳۹۳, ۰۹:۵۴ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
خوب شما باید آشنایی داشته باشید با نحوه فعال کردن سئو میتونید آموزش بهینه سازی جوملا برای موتورهای جستجو را در انجمن آموزش های جوملا مطالعه کنید.
شما باید فایل اچ تی اکسز را هم ایجاد میکردید. |
|||
|
|
۱-۳-۱۳۹۳, ۱۰:۰۱ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
فایل اچ تی اکسز چطوری باید ایجاد کنم ممنون میشم راهنمایی بیشتری بکنید
از روی این آموزش رفتم ولی سی پنلم دکمه نمایش فایل مخفی رو نداره دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فک کنم سرورم پشتیبانی نمیکنه و باید باهشون تماس بگیرم الان میخام اون فایل رو به حالت قبل برگردونم ولی مخفی شده پیداش کردم الان دوتا فایل هست .htaccess htaccess.txt |
|||
|
۳-۳-۱۳۹۳, ۰۵:۴۰ صبح
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
توی این سایت نوشته باید داخل فایل htaccess
باید اینارو بنویسم توش کد php: (انتخاب همه) ##سایت :دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خب من htaccess.txt رو که تو روتم هست باز میکنم توش خالیه تغیر نام هم میدم خالیه اینارو کپی کنم توش؟
|
|||
|
۳-۳-۱۳۹۳, ۰۶:۰۲ عصر
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام.
ابتدا فایل ها رو از حالت مخفی بیرون بیارید و سپس ببینید چند تا فایل به نام htaccess.txt در روت سایت شما هست؟ باید از پنل مدیریت جوملا تنظیمات سئو را فعال کنید. سپس فایل را به htaccess. تغییر نام دهید و اگر خالی بود کدهایی که گفته شده را درونش وارد کنید. یا علی |
|||
|
|
۳-۳-۱۳۹۳, ۰۷:۵۸ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۳-۳-۱۳۹۳ ۰۶:۰۲ عصر)vahid.exe نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام ببخشید میپرسم ولی هر چی توی سی پنل میگردم نمیدونم چطوری اشکار کنم (از حالت مخفی خارج کنم)فقط یه جا هست به اسم Legacy File Manager همه فایلهارو نشون میده ولی ویرایش نمیکنه فقط نشون میده این همونه؟ |
|||
|
۳-۳-۱۳۹۳, ۰۸:۰۷ عصر
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
وقتي روي فايل منجر ميخاي كليك كنيد يه منو برات مياره ، جاي دوتا تيك داره ، اگر اشتباه نكنم اونجا يكي از اين تيك ها رو بزني فايل مخفي رو نمايش ميده ...
|
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: