زمان کنونی: ۲۹-۱-۱۴۰۵, ۰۳:۴۳ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل نمایش ماژول فقط در صفحه اصلی
۱۴-۲-۱۳۹۳, ۰۳:۴۰ عصر
ارسال: #1
مشکل نمایش ماژول فقط در صفحه اصلی
سلام.
من یکسری از مازول ها رو تو صفحه اصلی گذاشتم ولی تو بقیه صفحات هم میاد مثلا لینک های پایین صفحه رو که باز میکنیم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۱۴-۲-۱۳۹۳, ۰۶:۵۵ عصر
ارسال: #2
RE: مشکل نمایش ماژول فقط در صفحه اصلی
سلام.

شما باید برای اون صفحاتی که نمیخواهید ماژول داخلش نمایش داده بشه منو ایجاد کنید و ماژول را به این منو اختصاص ندید!
در صورتی که صفحات منو اختصاصی نداشته باشن حتی اگر شما نمایش ماژول را فقط روی صفحه اصلی هم تنظیم کنید بازم ماژول داخلشون نمایش داده میشه!
به عنوان مثال اگر بخواهید تو صفحات هر یک از مطالب وبسایت ماژول نمایش داده نشه و فقط در صفحه اصلی نشون بده باید برای مجموعه های مطالب منو درست کنید و بعد نمایش ماژول را به این منوها که مربوط به مجموعه های مطالب میشن اختصاص ندید.

یا علی
امضاء vahid.exe
- دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
- دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط Pourdaryaei ، k.hajivand ، Reza Ganji
۱۴-۲-۱۳۹۳, ۰۸:۵۳ عصر
ارسال: #3
ولی اینجوری داینامیک بودن خودشو از دست میده.مثلا برای ماژول آخریم اخبار که پایین صفحه هست ، زمانی که مطلب جدید در مجموعه اخبار اضافه میشه بصورت خودکار به لیست اخبار اضافه میشه. اینطوری باید برای هر خبر یک منو بسازم؟
۱۴-۲-۱۳۹۳, ۱۱:۱۴ عصر
ارسال: #4
ببینید نیاز نیست شما برای هر خبر یک منو بسازید!
شما کافیه فقط واسه مجموعه هاتون منو ایجاد کنید.

همین که برای مثلا مجموعه اخبار یک منو از نوع "مجموعه بلاگ" ایجاد کنید کافی است. و اگر ماژولی را به این منو اختصاص ندید دیگه تو هیچ یک از مطالبی که در این مجموعه قرار می گیرن اون ماژول نمایش داده نمی شود.

اگر هم خواستید این منوها در سایت نمایش داده نشود یک منو مادر از مدیریت منوها ایجاد کنید و تمام منوهایی که نمیخواهید در سایت نمایش داده شود را به این منو اختصاص دهید.

اگر باز هم جاییش مشکل داشتید و یا متوجه نشدید بگید تا بیشتر توضیح بدم.
یا علی
امضاء vahid.exe
 سپاس شده توسط k.hajivand ، Reza Ganji ، mahan
۱۴-۲-۱۳۹۳, ۱۱:۵۲ عصر
ارسال: #5
ممنون من اینکار رو انجام دادم ولی مشکل اینجاست که وقتی تو صفحه اصلی هستیم و روی لینک های پایین صفحه کلیک میکنیم این مشکل هست ولی تو صفحات دیگر باشیم مشکلی نیست.
۱۵-۲-۱۳۹۳, ۱۰:۲۳ عصر
ارسال: #6
متاسفانه مشکل من حل نشد.
۱۵-۲-۱۳۹۳, ۱۱:۲۲ عصر
ارسال: #7
اولا تنظیمات سئو و بهینه سازی لینکها رو انجام بدید تا ساختار لینکها بدرستی مشخص باشه
ثانیا همونطور که دوستان اشاره کردند باید برای هر مجموعه یک گزینه منو تعریف کنید
درنهایت گزینه های ماژول رو به منو مورد نظر برای نمایش اختصاص بدید

نکته
اگر شما میخاید که ماژولی رو در صفحه اصلی یک مجموعه فعال کنید ولی این ماژول در مقالات اون مجموعه و زیر مجموعه ها نمایش داده نشه وفقط در صفحه اصلی مجموعه نمایش داده بشه باید اون ماژول گزینه ای برای تفکیک این موضوع داشته باشه
و شما گزینه do not show in article view رو فعال کنید
در صورتیکه ماژول شما این قابلیت رو نداره شما میتونید یک منو مجزا از منو اصلی و پیش فرض برای مجموعه های سایت (غیر از منوی اصلی که برای مجموعه ها قبلا ایجاد کردید)ایجاد کنید و ماژول رو به این منو اختصاص بدید
نوع گزینه های منو رو میتونید نمایش "مطالب ویژه "قرار بدید
در اینصورت ماژول فقط در این منو جدید نمایش داده خواهد شد

پس از اعمال تغییرات کش رو پاک کنید و سایت رو مشاهده کنید
امضاء sasanu

سپاس شده توسط k.hajivand ، Reza Ganji ، boost
۱۵-۲-۱۳۹۳, ۱۱:۳۷ عصر
ارسال: #8
ممنون.من برای اخبار منو درست کردم.لینک ها هم درست کردم.ماژول ها هم چک کردم .همه چی درسته.ولی باز این مشکل رو دارم.
۱۵-۲-۱۳۹۳, ۱۱:۵۰ عصر
ارسال: #9
ماژول مورد نظر رو از تمام منوهای دیگه غیرفعال کن(اگر کپی از ماژول ایجاد کردی و به منو ها اختصاص دادی همه رو غیر فعال کن)
وماژول رو به منو مجموعه احبار که درست کردی اختصاص بده

در اینصورت ماژول در منو اخبار و تمام مقالات مربوط به مجموعه اخبار نمایش داده میشه و نه در جای دیگه
توجه
***در صورتیکه واقعا تمامی نسخه های ماژول رو از گزینه منوهای دیگه غیر فعال کرده باشی***
امضاء sasanu

سپاس شده توسط boost
۱۵-۲-۱۳۹۳, ۱۱:۵۷ عصر
ارسال: #10
ماژول های صفحه اصلی فقط در صفحه اصلی تیک دارن .نمیدونم مثل اینکه جوملا مشکل داره.
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: