مهم اگر به خليج پارس راي ندهيد شاهد خليج عربي خواهيد بود !!!
|
۴-۴-۱۳۹۰, ۰۷:۵۴ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]()
سلام و درود
چند وقتي است كه به خاطر حساسيت اين موضوع من در امضاء خودم هم اين نكته را ياد آوري كردم كه ايراني هاي عزيز اگر ميخواهيد نام خليج پارس در سايت گوگل همان خليج پارس باقي بماند در اين راي گيري شركت كنيد! متاسفانه هم اكنون نتيجه راي گيري با اينكه به نفع ما است ولي زير 60 درصد رسيده و بيم آن ميرود كه به زير پنجاه درصد برسد! البته به نظر شخصي من اينگونه راي گيري ملاك نبايد باشد چون اعراب مصر يا كشورهاي ديگري هم كه ربطي به اين موضوع ندارند ميتوانند راي دهند! اگر خواهان اين نام در سايت گوگل هستيد پس در اينكار كوتاهي نكنيد و با كليك برروي لينك زير خليج پارسي را انتخاب كنيد و برروي دكمه vote كليك كنيد! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اين كار را هر چند روز يك بار ميتوانيد انجام دهيد
پيشنهاد ميشود در سايت ها و انجمن هايي كه فعاليت داريد تبليغ كنيد و در امضاء خود قرار دهيد و يا براي مديران اون انجمن پيام بفرستيد تا در صورت تمايل آنها هم اطلاع رساني كنند ! با اينكه اين پست به موضوع انجمن مربوط نيست ولي اين يك وظيفه ملي است! با تشكر |
|||
|
۴-۴-۱۳۹۰, ۰۸:۳۹ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: اگر به خليج پارس راي ندهيد شاهد خليج عربي خواهيد بود !!!
جناب گنجی
من به شخصه ممنونم ازتون که به این گونه مسائل توجه دارید خیلی ها شاید ندونن همچین مساله ای رو که شما با یادآوریتون کمک بزرگی میکنید |
|||
|
۴-۴-۱۳۹۰, ۰۹:۰۶ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
من قبلا راي دادم ، نميدونستم كه هر روز ميشه راي داد !
اميدوارم اهميت بدن به نتيجه راي گيري |
|||
|
۵-۴-۱۳۹۰, ۰۹:۵۶ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
کار به جایی رسیده که ............. میان واس ما شاخ و شونه میکشن
دیگه شورش رو در آوردن من رای دادم به خلیج فارس ، ولی اعتقاد دارم چنین نظرسنجی هایی به کل اشتباهه چون خلیج عربی وجود نداره که بخوایم در رای گیریمون شرکتش بدیم ویه گزینه بهش بدیم اگه یه روزی هک یاد بگیرم ، روزی یه سایت عربی رو هک میکنم توش مینویسم : ![]() ![]() |
|||
|
۶-۴-۱۳۹۰, ۰۸:۴۲ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۶-۴-۱۳۹۰ ۰۸:۵۶ صبح، توسط Reza Ganji.)
ارسال: #5
|
|||
|
|||
ممنون از شما !
من قسمتي از متني كه شما نوشته بوديد حذف كردم و توجه داشته باشيد كه ما در ايران چند ميليون هموطن عرب زبان داريم و نبايد كاري كنيم كه خداي ناكرده هموطنانمون نارحت بشوند. ما همه ايراني هستيم ! |
|||
|
۶-۴-۱۳۹۰, ۰۷:۰۰ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
بشدت مخالف اینکارم!
فکر کردین منتظر رای دادن ما هستن ؟ این سایت که مال الان نی حداقل بیشتر از یک سال باز شده! |
|||
۶-۴-۱۳۹۰, ۰۷:۳۱ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
این سایت همون سایتی هست که صاحب سایته روبات نصب کرد تو یک روز خلیچ فارس دوبرابر شد
تو فیس هم پخش شده بود دقیقا یک سال پیش ولی بازم ممنون |
|||
|
۶-۴-۱۳۹۰, ۰۷:۴۹ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۶-۴-۱۳۹۰ ۰۷:۵۰ عصر، توسط Reza Ganji.)
ارسال: #8
|
|||
|
|||
قصد من اطلاع رساني است و اين سايت رو در زمان افتتاح هم ديده بودم!
چون ممكن است برخي از دوستان حرف هايي رو مطرح كنند كه جاش اينجا نيست و مشكل ساز شود اين تاپيك بسته شد! از همراهي و همكاري شما دوستان هم ممنونم چون در اين چند روز آمار ايران به 57 درصد رسيده بود و الان دوباره به 59.7 درصد رسيده! |
|||
|
۳۰-۵-۱۳۹۰, ۱۱:۲۰ صبح
ارسال: #9
|
|||
|
|||
نكته جالب اين است كه چند روز پيش هم از صدا و سيما اطلاعيه اي راجب به اين قضيه و سايت نظرسنجي پخش شده بود و از هموطنان خواسته شده بود در اين نظرسنجي شركت كنند !
|
|||
|
۱۵-۶-۱۳۹۰, ۰۶:۵۲ عصر
ارسال: #10
|
|||
|
|||
خوشبختانه مثل اينكه پرونده اين سايت نظر سنجي بسته شد و اگر هم قصدي از اين كار داشتند به نتيجه نرسيدند !
اين تاپيك هم احتمالا حذف خواهد شد ! |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان