زمان کنونی: ۳۱-۱-۱۴۰۵, ۰۱:۲۱ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا وب سایت توسط گوگل ایندکس نمیشود؟
۲۷-۴-۱۳۹۲, ۰۳:۱۴ صبح
ارسال: #1
درود
میشه تجربتون را در مورد اینکه چرا وب سایت تو گوگل نیست را بگید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان بیش از دوهفته است که فعاله؟
باتشکر
البته تو چندتا ادرسی که دوستان گفتن تو گوگل ثبتش کردم ولی انگار نه انگار
نظرتون واسم مهمه
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۲۷-۴-۱۳۹۲, ۰۴:۱۴ صبح
ارسال: #2
چون در سایت شما robots.txt وجود ندارد.یا حذفش کردید یا تغییر دادید و گوکل اجازه دسترسی ندارد.
از بسته جوملا نسخه ای که نصب کردید بردارید و در هاست و در پوشه پابلیک اچ تی ام ال آپلود کنید !
امضاء Reza Ganji
انجمن پارس جوم
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط iman1392
۲۷-۴-۱۳۹۲, ۰۵:۴۵ صبح
ارسال: #3
ببخشید جناب گنجیRose
فکنم درست متوجه نشدم robots.txt را از کجا تو هاست آپ کنم
بنده از بسته جوملا zt xenia که از همین سایت دانلود کردم استفاده میکنم و robots.txt هم در ادرسی که فرمودید وجود دارد و بنظرم نمیاد تغییرش داده باشم چون بلد نیستم تغییر بدم.
اگر منظورتون از اینکه فرمودید:"از بسته جوملا نسخه ای که نصب کردید بردارید " فایل زیپ همین بسته هست که دانلودش کردم ،؟
بنده بسته را تو کامپیوتر اکسترکت کردم ولی robots.txt را داخلش پیدا نکردم برای اپلود تو هاست
با تشکر فراوان
البته بنده تازه کار هستم.Rose
(۲۷-۴-۱۳۹۲ ۰۴:۱۴ صبح)Reza Ganji نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چون در سایت شما robots.txt وجود ندارد.یا حذفش کردید یا تغییر دادید و گوکل اجازه دسترسی ندارد.
از بسته جوملا نسخه ای که نصب کردید بردارید و در هاست و در پوشه پابلیک اچ تی ام ال آپلود کنید !

ببخشید جناب گنجی
فکنم درست متوجه نشدم robots.txt را از کجا تو هاست آپ کنم
بنده از بسته جوملا zt xenia که از همین سایت دانلود کردم استفاده میکنم و robots.txt هم در ادرسی که فرمودید وجود دارد و بنظرم نمیاد تغییرش داده باشم چون بلد نیستم تغییر بدم.
اگر منظورتون از اینکه فرمودید:"از بسته جوملا نسخه ای که نصب کردید بردارید " فایل زیپ همین بسته هست که دانلودش کردم ،؟
بنده بسته را تو کامپیوتر اکسترکت کردم ولی robots.txt را داخلش پیدا نکردم برای اپلود تو هاست
با تشکر فراوان
البته بنده تازه کار هستم.Rose
۲۷-۴-۱۳۹۲, ۰۶:۰۷ صبح
ارسال: #4
فرقی نمیکنه میتونید از داخل پک جوملای فارسی بردارید و آپلود کنید !
امضاء Reza Ganji
انجمن پارس جوم
 سپاس شده توسط iman1392
۲۹-۴-۱۳۹۲, ۰۷:۳۰ عصر
ارسال: #5
درود
بنده دستور جناب گنجی را اجرا کردم الان ادرس دقیق dr-zamani.ir را که جستجو میکنم تو گوگل میاره اما با اینکه من تمام مطالب و متا ها و کلید واژه ها را با:"دکتر محمدعلی زمانی" تعویض کردم ولی توضیحات سایتم تو گوگل مربوط به نصب فلش پلیر و ... هستش
و تازه اسم سایت به فارسی :"دکتر محمدعلی زمانی" ثبت کردم پیدا نمیکنه با اینکه مشابه هم ندارد
چکار کنم؟
با تشکر
۲۹-۴-۱۳۹۲, ۰۷:۳۴ عصر
ارسال: #6
اجازه بدید مدتی بگذره تا گوگل مجدد سایت شما رو ایندکس کنه

یا علی
امضاء سعید حمزه زاده
طراحی انواع وب سایت شرکتی، شخصی، پورتال خبری، فروشگاهی، انجمن های گفتگو، طراحی انواع صفحات اینترو، طراحی و پیاده سازی انواع نرم افزارهای مدیریت، حسابداری و حسابرسی بر پایه RFID و بارکد
طراحی و بهینه سازی وبسایت با قیمت استثنایی!
گروه نرم افزاری رادین : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Reza Ganji ، iman1392
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان