زمان کنونی: ۲۱-۳-۱۴۰۵, ۰۱:۵۳ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ماژول گذاشتن بنر پاپ اپ در جوملا
۱۳-۳-۱۳۹۰, ۰۵:۳۴ صبح
ارسال: #1
ماژول گذاشتن بنر پاپ اپ در جوملا
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی اساتید من دنبال یک ماژول یا پلاگین هستم که توی جوملا بشخ بنر پاپ اپ گذاشت یعنی وقتی صفحه سایت بارگذاری می شه بنر به صورت پاپ اپ نشون داده بشه
دوستان اگر این الحاقا رو دارند یا سراغ دارند راهنمایی کنید و برای دانلود قرار دهید

و ویک حالت دیگه چه طوری میشه توی سایت کاری کرد که وقتی وارد سایت خودم می شم یک پنجره دیگه که حاوی ادرس یک سایت دیگه هست به صورت جدا باز بشه؟
امضاء سجاد ابراهیمی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۱۳-۳-۱۳۹۰, ۰۸:۰۳ عصر
ارسال: #2
RE: ماژول گذاشتن بنر پاپ اپ در جوملا
برای مورد اولی از dinabar میتونید استفاده کنید که تو همین انجمن موجوده
امضاء پیام عمرانی
طراحی و برنامه نویسی انواع سایت و وب اپلیکیشن
ساعات تماس : 9 الی 17
021-44432343
021-44447089

یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط شاهین سمیع عادل ، Reza Ganji
۱۶-۳-۱۳۹۰, ۰۶:۳۹ عصر
ارسال: #3
RE: ماژول گذاشتن بنر پاپ اپ در جوملا
البته پنجره هاي پاپ اپ معمولا توسط پلاگين هاي مرورگرها مسدود و نمايش داده نميشوند!
من ماژولي رو ترجمه كردم و براي اقاي تهراني براي بهينه سازي فرستادم كه ايشان گفتند ترجمه و منتشر كردند و ميتوانيد ماژول پاپ اپ جومينا را كه چندروز پيش منتشر كردند دانلود و استفاده كنيد!
پيشنهاد ميكنم از مورد دوم استفاده نكنيد البته فكر ميكنم از كدهاي جاوا ميتوان براي اينكار استفاده كرد ولي كاربر را آزار ميدهد مخصوصا اگر ديال آپي باشه!
امضاء Reza Ganji
انجمن پارس جوم
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط شاهین سمیع عادل
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان