زمان کنونی: ۳۱-۱-۱۴۰۵, ۰۵:۵۵ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال در مورد تغیرات css در ماژول ها و....
۹-۴-۱۳۹۲, ۰۶:۴۶ عصر
ارسال: #1
با سلام خدمت دوستان

من مثلا می خوام یه سری تغیرات مثل رنگ نوع فونت اندازه و .... توی یه ماژولی از سایتم اعمال کنم

با کمک ابزار inspect element مرورگر چه طور می تونم ادرس فایلی که باید ویرایش کنم رو در بیارم

مثلا یه قسمتی از سایتم یه فونت خاصی با یه رنگ خاصی می خوام اینو از توی کد هاش تغیر بدم چه طور بفهم که ادرس فایل مربوطه کجاس ؟؟؟
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۹-۴-۱۳۹۲, ۰۷:۰۶ عصر
ارسال: #2
شما پلاگین فایرباگ رو روی فایرفاکس نصب کنید اگر نصب نکردید.
وقتی قسمتی رو انتخاب میکنید توسط اینسپکت المنت به شما تگ های سی اس اس اون قسمت رو نشون میده و میتونید انلاین ویرایش کنید و نتیجه رو ببینید و اگر مثبت بود روی فایل سی اس اس اعمال کنید.
شما باید سی اس اس به مقدار لازم بلد باشید و در خود سایت فایرباگ فیلم اموزشی کوچکی برای استفاده موجود هست.
لینک زیر لینک مستقیم فیلم هست :

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حجمش دواززده مگابایت و در خود سایت فایرباگ در لینک زیر میتونید در سمت راست روی تصویر کوچک کلیک کنید و فیلم رو ببینید :

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در سایت یوتیوپ هم فیلم هایی برای اموزش موجود هست که متاسفانه فیلتره ولی میتونید در گوگل learn firebug یا واژه های مشابه رو سرچ کنید تا فیلم های اموزشی پیدا کنید.

در لینک زیر هم اموزش وجود داره بصورت تصویری ولی متاسفانه گویا ای پی ایران رو مسدود کرده :

امضاء Reza Ganji
انجمن پارس جوم
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط sasanu ، mrt69
۹-۴-۱۳۹۲, ۰۷:۰۸ عصر
ارسال: #3
برروی قسمت مورد نظر در قالب کلیک راست و گزینه inspect element with firebug رو انتخاب کنید درسمت راست در منو style گزینه ها و فایل های css مربوط نمایش داده میشه
امضاء sasanu

سپاس شده توسط Reza Ganji ، mrt69
۹-۴-۱۳۹۲, ۰۷:۴۵ عصر
ارسال: #4
با تشکر از دوستان

البته توی اپاراتم پیدا کردم اموزش فایرباگ رو ولی هنوز نگاه نکردم که چقدر کاربردی

ولی از این لینک دوستان دیگه می تونه ببینند

سپاس شده توسط Reza Ganji ، محمدسلیمانی
۱۱-۴-۱۳۹۲, ۱۲:۴۸ عصر
ارسال: #5
روی مسیر کدها موس رو نگه داری مسیرش رو میده بهت.
امضاء gogerd
انسانهای بزرگ برای حل یک مشکل یا راهی خواهند یافت یا راهی خواهند ساخت

سپاس شده توسط Reza Ganji
۱۵-۴-۱۳۹۲, ۰۴:۱۹ عصر
ارسال: #6
من باز درست متوجه نشدم مثلا

توی لینک زیر من می خوام عرض ماژول سرچی که بالا هست رو زیاد کنم متوجه نشدم باید به چه مسیری برم برای تغیر عرض باکس جستجوی این ماژول

ممنون میشم کمک کنید
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: