|
سوال فوری درباره rs form
|
|
۹-۴-۱۳۹۲, ۰۶:۴۴ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سوال فوری درباره rs form
با سلام
من یه تعداد محصول دارم که هر کدوم قیمت مشخصی دارند من می خوام مشتری هام از طریق منو انتخابی ابشاری محصول مورد نظر خودشو را انتخاب و پرداخت کنند برای این کار از گزینه multiple produsts استفاده کردم مشکلی که دارم نمی خوام قیمت توی خود منوی انتخابی نمایش داده بشه یعنی فقط عنوان محصولات نمایش داده بشه مشابه تصویر زیر الان تصویر سمت چپ من می خوام مثل تصویر سمت راست بشه ![]() و همچنین در این روش اگه محصول نامش انگلیسی باشه عنوان ریال میره پشت محصول مثل تصویر باید چی کار کنم ؟؟؟ با تشکر |
|||
|
۱۰-۴-۱۳۹۲, ۰۱:۱۹ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰-۴-۱۳۹۲ ۰۴:۰۱ صبح، توسط محمدسلیمانی.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سوال فوری درباره rs form
قبلا گفته شده برای پاسخ به سوالات اراس فرم فقط اینجا سوال کنید تا پیگیری شود.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
|
|
۱۵-۴-۱۳۹۲, ۰۶:۲۲ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سوال فوری درباره rs form
با تشکر من هم همه اموزش ها رو خوندم هم پرسش و پاسخ ها رو متاسفانه جوابمو نگرفتم
من آیتم آبشاری که ساختم مبلغ داره و وصله به پرداخت آنلاین در این باره چیزی نبود که بشه قیمت رو توی ایتم ابشاری نمایش نده |
|||
|
۱۵-۴-۱۳۹۲, ۰۷:۰۹ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سوال فوری درباره rs form
سلام در بالا هم گفتم سوالات مرب.ط به اراس فرم فقط در تاپک زیر جواد داده میشه
این کار برای اینه که سوالات تکراری پرسیده نشه و بقیه کاربرانی هم که مشکل شما رو دارند و یا میخوان از ایده های ارائه شده استفاده کنند سریع به نتیجه برسند دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. در هر صورت فکر میکنم پاسخ سوال شما لینک زیر باشه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فقط اگر خواستید از این امکان از لیست ابشاری یا کلید های رادیویی استفاده کنید باید کد مربوطه را در خواص کلید قرار بدید اگر موفق نشدید به صورت تجاری براتون انجام میدم. |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

![[تصویر: w14dw0qwudllhbbjvdyd.jpg]](http://ertebatsazan.ir/up/images/w14dw0qwudllhbbjvdyd.jpg)