|
مشکل استایل کامپوننت widgetkit
|
|
۲۴-۲-۱۳۹۲, ۰۲:۲۳ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
میتونم عکس رو نمایش بدم اما میخوام حالت نمایشش به این صورت باشه
ببینید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. حالت یکی مونده به آخر Spotlight Example به این صورت میخوام نمایش بدم من خودم تو تنظیمات استایلش رو wall گذاشتم بعد Corners رو روی round گذاشتم گزینه Lightbox رو هم enabele کردم عکس رو به اون شکل نمایش میده اما وقتی موس رو میبرم روش عکس بزرگ نمیشه حتی علامت زره بین هم نمیاد باید چیکار کنم؟ |
|||
|
۲۴-۲-۱۳۹۲, ۰۲:۴۵ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
اولا دمو قرار بدید تا بشه بررسی کرد
ثانیا اطمینان حاصل بفرمایید که پلاگین فعال هست یا علی |
|||
|
|
۲۴-۲-۱۳۹۲, ۰۲:۵۰ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
چه پلاگینی؟
اینم دمو دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من از شما عذر میخوام که تو یاهو سوال پرسیدم دیگه تکرار نمیشه |
|||
|
|
۲۴-۲-۱۳۹۲, ۰۲:۵۳ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
مشکل یاهو فقط شما نیستید دوست عزیز، خیلی از دوستان هستند و بعد از اینکه تذکر میدم شروع به بدو بیراه گفتن هم میکنند...!
بگذریم، کش جوملاتون رو پاک کنید |
|||
|
۲۴-۲-۱۳۹۲, ۰۳:۰۲ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من با چند تا مرورگر تست کردم نشد برای شما به همون شکل نمایش میده؟موس رو میبرید روش علامت زره بین میاد؟
کش جوملا رو چطور باید پاک کنم؟ با افزونه ای که آقای گنجی گذاشتن کش جوملا رو پاک کردم اما بازم نشد |
|||
|
۲۴-۲-۱۳۹۲, ۰۳:۰۹ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
در منوی وب سایت > گزینه تعمیرات > پاکسازی کش > widgetkit رو تیک بزنید و حذف
یا علی |
|||
|
۲۴-۲-۱۳۹۲, ۰۳:۱۶ صبح
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
از این طریق هم حذف کردم اما نشد سایت رو دوباره ببینید من ی کپی از همون عکس ها گذاشتم اما تنظیماتش رو تغییر دادم
تو قسمت efect من گزینه spotlight رو گذاشتم الان علامت زره بین میاد در عکس های پایین اما مشکلش اینه که عکس اولیه قبل از اینکه موس بره روش چهار گوشش خمیده نیست بعد از اینکه موس هم میره روش منظم نیست |
|||
|
۲۴-۲-۱۳۹۲, ۰۳:۳۲ صبح
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
در قالب دیگر هم همین مشکل هست؟
|
|||
|
۲۴-۲-۱۳۹۲, ۰۳:۴۰ صبح
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
رو چند تا قالب دیگه هم چک کردم اما عکس های پایینی قبل از اینکه موس روی عکس قرار بگیره کناره هاش به همین شکل هستن حتی موس روشونم میره کناره هاش به همین شکل هستن
مشکل از کجاست؟ |
|||
|
۲۴-۲-۱۳۹۲, ۰۳:۴۳ عصر
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
درود بر شما
ممکن است به خاطر تداخل هم باشد بهتر است در قالب پیش فرض جوملا بدون هیچ افزونه اضافی تست کنید شاد باشید و شادی بخش دیگران |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان