|
خطای Total robots.txt fetch errors
|
|
۱۰-۱۲-۱۳۹۱, ۰۸:۴۶ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
هاست سایتمو که عوض کردم الان یه خطا تو گوگل وبمستر بهم میده. نمیدونم چطوری رفع کنمش. ممنون می شم راهنماییم کنید با تشکر خطا: Google couldn't crawl your site because we were unable to access the robots.txt file.robots.txt. Unreachable Total robots.txt fetch errors |
|||
|
۱۰-۱۲-۱۳۹۱, ۱۲:۵۷ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ببینید فایل robots.txt تو روت سایت شما هست یا خیر و اگر هست سطح دسترسیش قابل خوندن هست یا غیرقابل خوندن هست.
اگر این فایل تو روت یا تو همون ریشه سایت نبود از پک جوملای خام یعنی نصب شده کپی کنید و در روت سایت قرار دهید. این ارور میگ که به فایل robots.txt در سایت شما دسترسی ندارد.این فایل برای کنترل موتورهای جستجو می باشد و در این مورد مقاله ای هم به نام رام کردن موتورهای جستجو در انجمن موجود می باشد. |
|||
|
|
۱۰-۱۲-۱۳۹۱, ۰۴:۱۳ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ممنون از پاسختون
تو روت سایت نبود، موقع انتقال دیتا به هاست جدید حذف شده بود. از تو دیتا بیسم کپی کردم و تو روت سایت گذاشتم. ولی نمیدونم چطوری سطح دسترسیشو که قابل خوندن هست یا نه رو چک کنم؟ هاست الانم دایرکت ادمین هست |
|||
|
۱۰-۱۲-۱۳۹۱, ۰۴:۴۰ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
از تو دیتابیس چگونه کپی کردید ؟
در تمامی بسته های جوملا موجود هست و میتونید استخراج کنید و در سایت قرار دهید. سطح دسترسیش هم فقط قابل خوندن باشه کافیه و میتونید 644 بزارید. |
|||
|
|
۱۳-۱۲-۱۳۹۱, ۰۷:۲۱ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
این فایل رو تو روت سایتم قرار دادم و سطح دسترسیش هم 644 هست ولی تو قسمت Robots.txt Fetch وبمستر گوگل یه علامت تعجب کنارش هست که نوشته:
Crawl postponed because robots.txt was inaccessible. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. Google couldn't crawl your site because we were unable to access the robots.txt file.robots.txt. |
|||
|
۱۴-۱۲-۱۳۹۱, ۰۳:۴۴ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
با استفاده از نرم افزار ftp فایل و دانلود و دوباره همونجا آپلود کنید و مجدد پرمیشن رو تغییر بدید.
|
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان