|
مشکل در نتایج جستجو
|
|
۹-۱۲-۱۳۹۱, ۰۷:۴۱ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مشکل در نتایج جستجو
با سلام به دوستان
سیت من که در زیر آدرس آن آمده است ابتدا که ماژول جستجوی جوملا را فعال کردم جستجویی انجام نمی داد اما در جستجوی پیشرفته نتایج می آمد اما کلمه جستجو شدهبسیار کم رنگ است. ماژول دیگری نص کردم و الان روی سایت است آن هم کلمه مورد جستجو را خیلی کم رنگ نشان می دهد. لطفا راهنمایی فرمایید. ببخشید اگر محل سوال را رعایت نکردم. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
|
۹-۱۲-۱۳۹۱, ۱۱:۳۷ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
مشکل در نتایج جستجو
الان که خوبه . کلمه جستجو شده سفیدرنگه و یک بکگراند خاکستری دورش قرار گرفته و کاملا مشخصه
|
|||
|
|
۱۰-۱۲-۱۳۹۱, ۰۶:۱۹ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
مشکل در نتایج جستجو
سلام
ممنون از پاسختون متن داخل صفحه رو ببینین. اون متن کلمه ای مثل پلاستیک رو اگر سرچ کنین کاملا بی رنگه. اون میخوام اصلاح کنم. سپسا فراوان |
|||
|
۱۰-۱۲-۱۳۹۱, ۰۶:۴۳ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
مشکل در نتایج جستجو
در فایل تایپو گرافی دات سی اس اس کد زیر رو بیابید :
کد: (انتخاب همه) .highlight {همانطور که میبینید background-color و color براش تعریف شده. شما رنگی رو که برای color تعریف شده با کد رنگ دلخواه جایگزین کنید. |
|||
|
|
۱۰-۱۲-۱۳۹۱, ۰۴:۱۵ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
مشکل در نتایج جستجو
سلام
این کدها وجود دارد: کد: (انتخاب همه) .highlight{با تغییر رنگ اینها نتیجه ای بدست نیاوردم. لطفا بیشتر راهنمایی بفرمایین. سپاس |
|||
|
۱۰-۱۲-۱۳۹۱, ۰۴:۴۵ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰-۱۲-۱۳۹۱ ۰۴:۴۷ عصر، توسط Reza Ganji.)
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
مشکل در نتایج جستجو
دوست من شما اولا رنگ فونت رو سفید انتخاب کردید که بدتر از قبل هم شده و دیگر اینکه کش جوملا و مرورگرتون رو خالی کنید بعد از تغییر.
ضمن اینکه راست کلیک رو غیر فعال کردید در سایتتون و این برای بررسی کدها محدودیت ایجاد میکنه. در همون فایل و خط 16 کد زیر را بیابید و تغییر دهید : کد: (انتخاب همه) span.highlight {میتونید کد زیر رو جایگزین و تست کنید : کد: (انتخاب همه) span.highlight { |
|||
|
|
۱۰-۱۲-۱۳۹۱, ۰۸:۲۸ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
مشکل در نتایج جستجو
سلام
بسیار ممنونم. کش رو پاک کردم این وجود نداشت span.highlight اما این رنگ ها رو در highlight جایگزین کردم و درست شد. پبسیار ممنونم. ![]() |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان