|
كامپوننت نمایش گالری تصاویر Admiror Gallery
|
|
۳۰-۱۱-۱۳۸۹, ۱۱:۵۷ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-۱۱-۱۳۸۹ ۱۲:۰۰ عصر، توسط Reza Ganji.)
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
RE: كامپوننت نمایش گالری تصاویر Admiror Gallery
بعد از نصب به مديريت پلاگين برويد و توضيحات رو كامل بخونيد!!!!
من نصب و تست كردم براي قرار داده تصاوير در محتوا در پلاگين تنظيمات كاملي موجود است.درتنظيمات ابتدا بايد مسير كلي تصاوير را تعيين كنيد كه به صورت پيش فرض مسير زير است /images/stories/ حالا تصاوير خود را در پوشه هاي جداگانه قرار دهيد و سپس در مطالب خود براي نمايش تصاوير از كد زير استفاده كنيد {AG}name_of_your_folder{/AG} بين تگ بالا نام پوشه تصاوير را قرار دهيد!!! كاركردهاي اضافي كامپوننت رو هم خودتون با كمي جستجو متوجه ميشويد چون الان دارم ميرم سركار و بعد از ظهر برميگردم و شايد دوستان ديگر كمكتون كنند!!!! جواب سوال ديگرتون رو من ندادم تا ديگر دوستان پيگيري كنند.در همون تاپيك پيگيري كنيد.
|
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
كامپوننت نمایش گالری تصاویر Admiror Gallery - Reza Ganji - ۲۶-۹-۱۳۸۹, ۰۹:۵۹ عصر
RE: پلاگین نمایش گالری تصاویر Admiror Gallery - Reza Ganji - ۲۲-۱۱-۱۳۸۹, ۱۰:۰۰ صبح
RE: كامپوننت نمایش گالری تصاویر Admiror Gallery - alireza007 - ۳۰-۱۱-۱۳۸۹, ۰۹:۲۹ صبح
RE: كامپوننت نمایش گالری تصاویر Admiror Gallery - Reza Ganji - ۳۰-۱۱-۱۳۸۹ ۱۱:۵۷ صبح
RE: كامپوننت نمایش گالری تصاویر Admiror Gallery - Reza Ganji - ۳۰-۱۱-۱۳۸۹, ۱۲:۱۱ عصر
RE: كامپوننت نمایش گالری تصاویر Admiror Gallery - صابرمحمدی - ۳۰-۴-۱۳۹۰, ۰۶:۳۹ صبح
RE: كامپوننت نمایش گالری تصاویر Admiror Gallery - صابرمحمدی - ۳۱-۴-۱۳۹۰, ۱۰:۱۹ عصر
RE: كامپوننت نمایش گالری تصاویر Admiror Gallery - پیام عمرانی - ۱-۵-۱۳۹۰, ۱۲:۵۲ صبح
RE: كامپوننت نمایش گالری تصاویر Admiror Gallery - صابرمحمدی - ۱-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۲۶ صبح
RE: كامپوننت نمایش گالری تصاویر Admiror Gallery - پیام عمرانی - ۱-۵-۱۳۹۰, ۰۸:۰۷ صبح
RE: كامپوننت نمایش گالری تصاویر Admiror Gallery - shafiee - ۱-۱۱-۱۳۹۰, ۰۱:۱۲ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان