![]() |
|
كامپوننت نمایش گالری تصاویر Admiror Gallery - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html) +---- انجمن: کامپوننت های جوملا 1.5 (/forum-9.html) +----- انجمن: کامپوننت های انگلیسی جوملا 1.5 (/forum-11.html) +----- موضوع: كامپوننت نمایش گالری تصاویر Admiror Gallery (/thread-84.html) صفحهها: 1 2 |
كامپوننت نمایش گالری تصاویر Admiror Gallery - Reza Ganji - ۲۶-۹-۱۳۸۹ ۰۹:۵۹ عصر ![]() سلام و درود باز هم با كامپوننت رایگان دیگری برای ایجاد گالری تصاویر در خدمت شما هستم.همانطور که در تصویر زیر ملاحضه میکنید سه خصوصیت کلی دارد. نمایش تصاویر به صورت پاپ آپ اضافه کردن توضیح برای هر تصویر قالب پذیر بودن که شما میتوانید برای ان قالب طراحی کنید ![]() دیگر خصوصیات ایجاد گالری از پوشه تصاویر ایجاد تصاویر بند انگشتی به صورت خودکار ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این كامپوننت به همراه پلاگين آپلود شده و بعد از اکسترکت کردن جداگانه نصب کنید. RE: پلاگین نمایش گالری تصاویر Admiror Gallery - Reza Ganji - ۲۲-۱۱-۱۳۸۹ ۱۰:۰۰ صبح اين كامپوننت بروز رساني شده و نسخه بروز رساني شده هم براي دانلود به پيوست اين ارسال اضافه شد.
RE: كامپوننت نمایش گالری تصاویر Admiror Gallery - alireza007 - ۳۰-۱۱-۱۳۸۹ ۰۹:۲۹ صبح سلام من این کامپوننت را نصب کردم ولی زمانیکه کلیک میکنی روی منو خطای 404 میده ![]() ![]() پلاگین که فعاله هردوفایل داخل زیپ رو نصب کردم و فعالش هم کردم از مدیریت منو در منوی اصلی هم قرار دادم اما این پیغامو میده
RE: كامپوننت نمایش گالری تصاویر Admiror Gallery - Reza Ganji - ۳۰-۱۱-۱۳۸۹ ۱۱:۵۷ صبح بعد از نصب به مديريت پلاگين برويد و توضيحات رو كامل بخونيد!!!! من نصب و تست كردم براي قرار داده تصاوير در محتوا در پلاگين تنظيمات كاملي موجود است.درتنظيمات ابتدا بايد مسير كلي تصاوير را تعيين كنيد كه به صورت پيش فرض مسير زير است /images/stories/ حالا تصاوير خود را در پوشه هاي جداگانه قرار دهيد و سپس در مطالب خود براي نمايش تصاوير از كد زير استفاده كنيد {AG}name_of_your_folder{/AG} بين تگ بالا نام پوشه تصاوير را قرار دهيد!!! كاركردهاي اضافي كامپوننت رو هم خودتون با كمي جستجو متوجه ميشويد چون الان دارم ميرم سركار و بعد از ظهر برميگردم و شايد دوستان ديگر كمكتون كنند!!!! جواب سوال ديگرتون رو من ندادم تا ديگر دوستان پيگيري كنند.در همون تاپيك پيگيري كنيد.
RE: كامپوننت نمایش گالری تصاویر Admiror Gallery - Reza Ganji - ۳۰-۱۱-۱۳۸۹ ۱۲:۱۱ عصر در ضمن تا يادم نرفته!!! هر تنظيماتي كه ميخواهيد از جمله قالب ها و شيوه نمايش در كامپوننت اجرا كنيد و توسط پلاگين نمايش داده ميشود!!!! منتها ممكن است بعد از تغيير تنظيمات مجبور باشيد پلاگين را غيرفعال و دوباره فعال كنيد.در قسمت تمپلت ها هم مراقب باشيد آنها را حذف نكنيد. RE: كامپوننت نمایش گالری تصاویر Admiror Gallery - صابرمحمدی - ۳۰-۴-۱۳۹۰ ۰۶:۳۹ صبح وقتی برای توضیحات عکس از فونت فارسی استفاده میکنیم عکس ها رو نشون نمیده ؟؟؟ چرا؟ RE: كامپوننت نمایش گالری تصاویر Admiror Gallery - صابرمحمدی - ۳۱-۴-۱۳۹۰ ۱۰:۱۹ عصر دوستان کسی نیست به من کمک کنه؟؟؟ RE: كامپوننت نمایش گالری تصاویر Admiror Gallery - پیام عمرانی - ۱-۵-۱۳۹۰ ۱۲:۵۲ صبح دوست عزیز از simple image gallery استفاده کنید این مشکل رو نداره این هم پست مربوطه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: كامپوننت نمایش گالری تصاویر Admiror Gallery - صابرمحمدی - ۱-۵-۱۳۹۰ ۰۶:۲۶ صبح فکر نکنم بشه تو این افزونه برای هر عکس توضیح داد.البته افزونه های دیگه هستند که بشه این کترو کرد.مثل کامپوننت فوکا .اما مشکل این افزونه چیه که نمیشه نوشت؟ RE: كامپوننت نمایش گالری تصاویر Admiror Gallery - پیام عمرانی - ۱-۵-۱۳۹۰ ۰۸:۰۷ صبح اگر وقتم اجازه بده حتما تست میکنم احتمالا از utf8 نبودن یکی از فایلها یا دیتا بیسها باید باشه |