|
ماژول منوی آکاردئونی فارسی جوملا 2.5و3.0 Multi colored Free Accordion Menu
|
|
۲۷-۱۰-۱۳۹۴, ۰۶:۲۱ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
RE: ماژول منوی آکاردئونی فارسی جوملا 2.5و3.0 Multi colored Free Accordion Menu
سلام .
یه مشکل برام پیش اومده با اندازه فونت ها . من رفتم تو پوشه ماژول و فایل های CSS مربوط به استایل مربوطه مثلا استایل blue رو میخام ویراش میکنم ul#je_accmenu li a { padding: 9px 15px; *zoom: 1; margin-bottom: 0; font-size: 16px; font-weight:bold; line-height: 30px; *line-height: 20px;} ul#je_accmenu li ul li a { padding: 4px 15px; font-size: 16px; line-height: 17px; font-weight:normal;} هرکاری میکنم فونت رو تغییر بدم اصلا اعمال نمیشه لطفا راهنمایی کنید |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
ماژول منوی آکاردئونی فارسی جوملا 2.5و3.0 Multi colored Free Accordion Menu - shaban532 - ۱۲-۱-۱۳۹۳, ۰۱:۵۴ صبح
RE: ماژول منوی آکاردئونی فارسی جوملا 2.5و3.0 Multi colored Free Accordion Menu - morteza - ۱۳-۱-۱۳۹۳, ۰۴:۴۲ عصر
RE: ماژول منوی آکاردئونی فارسی جوملا 2.5و3.0 Multi colored Free Accordion Menu - afshin68 - ۱۴-۱۰-۱۳۹۴, ۰۶:۰۶ عصر
RE: ماژول منوی آکاردئونی فارسی جوملا 2.5و3.0 Multi colored Free Accordion Menu - afshin68 - ۲۷-۱۰-۱۳۹۴ ۰۶:۲۱ عصر
RE: ماژول منوی آکاردئونی فارسی جوملا 2.5و3.0 Multi colored Free Accordion Menu - afshin68 - ۲۸-۱۰-۱۳۹۴, ۰۶:۳۰ صبح
RE: ماژول منوی آکاردئونی فارسی جوملا 2.5و3.0 Multi colored Free Accordion Menu - صدرا حسابی - ۳۰-۱۰-۱۳۹۴, ۰۵:۴۶ صبح
RE: ماژول منوی آکاردئونی فارسی جوملا 2.5و3.0 Multi colored Free Accordion Menu - afshin68 - ۷-۱۱-۱۳۹۴, ۰۵:۱۹ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان