زمان کنونی: ۱۶-۳-۱۴۰۵, ۰۳:۱۷ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لوکال هاست
۱۲-۹-۱۳۹۴, ۰۴:۵۹ عصر
ارسال: #6
RE: لوکال هاست
جناب حمزه زاده مدیر ارجمند و عزیز ، پست را بنده بالا نیاوردم آقای armaniatour بالا آوردن

از نظر بنده پستی که به جواب نرسیده باشه برای دو قرن پیش هم باشه باید بالا بیاد اگه هنوز کسی هست پیگیری کنه قطعا به جواب برسه هم برای انجمن خوبه هم کسی که این مطلب را توی جستجو پیدا میکنه . در کل پستی که جواب نداشته باشه فقط یک اسپم تو انجمن هست :)

میدونم قانون انجمن اینکه پستای قدیمی بالا نیان قبلا تذکر داده شده ولی خب همون طور که عرض کردم پستوسط شخص دیگه ای بالا اومد و من از بخش آخرین ارسالی ها پیگیر پست شدم .

در خصوص تکرار پاسخ که فرمودید یک سوال هزار بار جواب داده شده باشه کاربری که مشکل داره و میخواد خیلی زود مشکلش حل بشه فقط یک جستجو کوچیک تو گوگل میکنه به نتیجه رسید هیچ نرسید تاپیک میزنه ( خیلیا تو گوگل هم جستجو نمیکنن ) اگه این پست قبلا جواب داده شده بود لینک مربوط به پاسخشو میذاشتید چون هنوزم بنده معتقدم این پست به جواب که مشکل یکی دیگه را هم بتونه حل کنه نرسیده :)

ضمنان یک موردی که هست اینه که شما به فرض از سه سال پیش اینجا بودی میدونی رو چه چیزایی بحث شده چه چیزایی به جواب رسیده و چه چیزایی به جواب نرسیده کاربر تازه وارد هیچی از محتوا انجمن نمیدونه 90 درصد کاربرا جدید هم تن به جستجو نمیدن این یک امر طبیعیه و بنده خودم به شخصه تو چند صد انجمن شاهدش بودم .

در کل اگه باعث ناراحتی تون شدم بنده معذرت میخوام . موفق باشید :)
امضاء ghasminia
خنده را معنی سر مستی مکن آنکه میخندد غمش بی انتهاست
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
لوکال هاست - elham70 - ۱-۵-۱۳۹۳, ۰۷:۰۳ عصر
RE: لوکال هاست - سعید حمزه زاده - ۱-۵-۱۳۹۳, ۰۹:۱۵ عصر
RE: لوکال هاست - armaniatour - ۱۱-۹-۱۳۹۴, ۰۹:۳۳ عصر
RE: لوکال هاست - ghasminia - ۱۱-۹-۱۳۹۴, ۱۰:۰۳ عصر
RE: لوکال هاست - سعید حمزه زاده - ۱۲-۹-۱۳۹۴, ۰۹:۰۴ صبح
RE: لوکال هاست - ghasminia - ۱۲-۹-۱۳۹۴ ۰۴:۵۹ عصر