زمان کنونی: ۳۰-۱-۱۴۰۵, ۰۸:۵۸ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بعد از دو ماه سایتم در نتیجه گوگل حتی صفحه 1000 هم نیست !
۲۲-۶-۱۳۹۴, ۰۶:۵۱ صبح
ارسال: #13
RE: بعد از دو ماه سایتم در نتیجه گوگل حتی صفحه 1000 هم نیست !
سایت ها روی هوا به هم مرتبط نیستن بلکه از لینک شدن به هم مرتبط می شند و همینطور من به شما پشنهاد می دم تمام کار های خوبی را که در آینده می خواهید انجام بدید برید روی دامنه دیگه چون شما تازه شروع کارید و اصلا این دامنه مهم نیست که روش بمونید

و اصولی شروع کنید نه اینکه چون نمی خواهید هزینه بکنید جلوی شما رو بگیرد که شما هیچ مطالعه ای به عمل نیارید و بخواهید سایت رو فقط پر کنید مطمعئن باشید قبل از شما خیلی ها در این کار بوده و دارای کاربران بسیار زیادی هستند و اینجا یک جمله و پرسش مهم خیلی مهم هست که باید از خودتون بپرسید که بالاتر از هرچی سئو و .... هست

چرا من از شما باید دانلود کنم یا استفاده کنم؟ چرا سایت های قدیمی که همه چیز دارند نه و شما آره ؟
امضاء shahryar warez
تمام افزونه های منتشر شده به صورت اختصاصی از طرف من می توانید در تلگرامم پیگیری کنید و دانلود ( دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
)
وب سایت : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۰۹۳۶۸۰۹۴۹۳۶ یا ۰۹۲۱۳۳۸۰۳۲۹
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط Pourdaryaei ، sajjad salehi
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: بعد از دو ماه سایتم در نتیجه گوگل حتی صفحه 1000 هم نیست ! - shahryar warez - ۲۲-۶-۱۳۹۴ ۰۶:۵۱ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان