زمان کنونی: ۳۰-۱-۱۴۰۵, ۱۱:۱۴ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ماژول جوملا :: اسلايدر نمايش مطالب به همراه تصوير با VTEM News Stack
۲۳-۶-۱۳۹۰, ۰۸:۳۶ عصر
ارسال: #18
RE: ماژول جوملا :: اسلايدر نمايش مطالب به همراه تصوير با VTEM News Stack
(۱۵-۵-۱۳۹۰ ۰۸:۱۰ عصر)مرتضي محمدجاني نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام
من این افزونه رو نصب کردم همه چیز خوب کار میکنه فقط مشکلی که هست این که نصبی از مطالب در سمت راست محو میشود که من با هر بار تغییر سایز کاراکترها به نتیجه ای نمی رسم .
وقتی که زبان سایت را بر روی فارسی قرار می دهم به سمت راست و وقتی که بر روی انگلیسی تنظیم میکنم به سمت چپ میره
حتی قالب رو هم عوض کردم ولی همچنان همین مشکل پا برجاست

دوست عزیز جناب محمد جانی این ماژول در حالت کلی در 4 قسمت قابل انتشار هست(nav positions):
Top - left
Top - Right
Bottom - Left
Bottom - Right
شاید شما ماژول را درقسمتی منتشر میکنید که فضای کافی وجود ندارد و موقعیت مناسبی ندارد.
به پارامترهای large item width و larg item hight توجه کنید شاید ابعادش تنظیم نیست
از حالت no navigation نیز استفاده کنید شاید مشکل محو شدن از این باشدRose
(۲۳-۶-۱۳۹۰ ۰۶:۵۸ عصر)mallakimahdi نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وقتی میخوام در جوملا 1.7 نصب کنم این پیغام رو میده:
JInstaller: :Install: ناتوان در یافتن فایل XML

از دوستان کسی می تونه این ماژول را با جوملا 1.7 سازگار کنه خیلی متشکرم

دوست عزیز مشکلی در نصب این مازول وجود ندارد اگر از طریق نصب خود جوملا اقدام میکنید و جواب نمیده ، فایل ها رو اکسترکت کنید و در پوشه tmp بریزید و از آنجا نصب کنید به احتمال زیاد مشکلتان رفع شود
امضاء امیررضا مرتضوی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط Reza Ganji ، شاهین سمیع عادل
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: ماژول جوملا :: اسلايدر نمايش مطالب به همراه تصوير با VTEM News Stack - امیررضا مرتضوی - ۲۳-۶-۱۳۹۰ ۰۸:۳۶ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان