|
مشكل در ادامه مطلب و پيغام هاي جوملا 3
|
|
۱۲-۱۱-۱۳۹۳, ۱۰:۲۹ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
RE: مشكل در ادامه مطلب و پيغام هاي جوملا 3
خب تب Suffix هست و تب preffix که تنظیمات اصلی توی این تبهاست و مشابه هم هستن یکی برای ادامه ی متن در بالای مطلب و یکی مثل جوملای عادی پایین .
استفاده هم به کمک متن عادی و تگهاست مثلا تگ title رو هر جا بنویسی عنوان مطلب رو نمایش میده . مثلا من برای نمایش عنوان متن در ابتدای مطلب در تب preffix بخش Prefix For Guests از این کد استفاده کردم . مشاهده ی متن کامل :{title} تب Read More (Suffix چهارتا کادر داره دو تای اولی برای حالتیه که متن کامل نمایش داده میشه و درست بعد از آخرین کلمه ی متن میاد . میتونید کاربرها رو به جایی دلخواه هدایت کنید یا کدهای دلخواه بنویسید . دو تای دومی همون ادامه ی متن عادی جوملا هستن و در حالتینمایش داده میشه که متن کوتاه شده باشه .یکی برای اعضای مهمان یکی برای ثبت نام شده ها . من این طوری نوشتم . <p class='readmore'><a href='{url}'>ادامه ی مطلب : {title}</a></p> خیلی سخت نیست . class='readmore برای اینه که تنظیمات قالب روش اثر کنه و حالت دگمه بشه . تب Length هم همون دو تا فیلد اول رو تنظیم کن تا به صورت خودکار ادامه ی متن ایجاد بشه . میتونی روی word بگذاری یا character . |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
مشكل در ادامه مطلب و پيغام هاي جوملا 3 - farvardin - ۵-۱۱-۱۳۹۳, ۰۸:۱۸ عصر
RE: مشكل در ادامه مطلب و پيغام هاي جوملا 3 - sajjad salehi - ۶-۱۱-۱۳۹۳, ۱۱:۴۷ عصر
RE: مشكل در ادامه مطلب و پيغام هاي جوملا 3 - farvardin - ۹-۱۱-۱۳۹۳, ۰۹:۱۵ عصر
RE: مشكل در ادامه مطلب و پيغام هاي جوملا 3 - sajjad salehi - ۱۰-۱۱-۱۳۹۳, ۱۲:۴۹ صبح
RE: مشكل در ادامه مطلب و پيغام هاي جوملا 3 - farvardin - ۱۲-۱۱-۱۳۹۳, ۰۵:۴۸ عصر
RE: مشكل در ادامه مطلب و پيغام هاي جوملا 3 - sajjad salehi - ۱۲-۱۱-۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان