|
مشکل وارد نشدن به ادامه مطلب در جوملا 2.5 بهد از مهاجرت
|
|
۵-۱۱-۱۳۹۳, ۰۸:۱۳ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
RE: مشکل وارد نشدن به ادامه مطلب در جوملا 2.5 بهد از مهاجرت
سلام خسته نباشيد من يه سوال داشتم
من با آرتيستير 4 براي جوملا 3 قالب ساختم ولي چنتا مشكل دارم يكي اينكه وقتي ادامه مطلب رو ميزنم داخل مطالب متنم كامل باز ميشه و دكمه ادامه مطلب در سايت نمياد سوال بعدي اينكه هيچ پيغامي مقع عضو شدن يا ازوزي نميده به كاربراي من و همچنين وقتي داخل كادر تماس با ما متني مينويسن باز اروري نمياد و يا پيغامي نميده كه درسته يا نه مشكل از چيه ممكنه كمك كنيد |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
مشکل وارد نشدن به ادامه مطلب در جوملا 2.5 بهد از مهاجرت - سجاد ابراهیمی - ۳۰-۱۲-۱۳۹۱, ۰۷:۳۳ صبح
مشکل وارد نشدن به ادامه مطلب در جوملا 2.5 بهد از مهاجرت - Reza Ganji - ۳۰-۱۲-۱۳۹۱, ۰۸:۱۰ صبح
مشکل وارد نشدن به ادامه مطلب در جوملا 2.5 بهد از مهاجرت - سجاد ابراهیمی - ۳۰-۱۲-۱۳۹۱, ۰۴:۲۷ عصر
RE: مشکل وارد نشدن به ادامه مطلب در جوملا 2.5 بهد از مهاجرت - سجاد ابراهیمی - ۳۰-۱۲-۱۳۹۱, ۰۶:۵۰ عصر
مشکل وارد نشدن به ادامه مطلب در جوملا 2.5 بهد از مهاجرت - سعید حمزه زاده - ۳۰-۱۲-۱۳۹۱, ۰۷:۰۳ عصر
مشکل وارد نشدن به ادامه مطلب در جوملا 2.5 بهد از مهاجرت - سجاد ابراهیمی - ۳۰-۱۲-۱۳۹۱, ۰۷:۰۸ عصر
مشکل وارد نشدن به ادامه مطلب در جوملا 2.5 بهد از مهاجرت - سجاد ابراهیمی - ۳۰-۱۲-۱۳۹۱, ۰۹:۱۹ عصر
مشکل وارد نشدن به ادامه مطلب در جوملا 2.5 بهد از مهاجرت - سجاد ابراهیمی - ۱-۱-۱۳۹۲, ۰۸:۴۹ عصر
RE: مشکل وارد نشدن به ادامه مطلب در جوملا 2.5 بهد از مهاجرت - farvardin - ۵-۱۱-۱۳۹۳ ۰۸:۱۳ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان