|
اضافه شدن نام قالب (آماریلیس) به لینک صفحات
|
|
۲-۱۱-۱۳۹۳, ۰۶:۱۳ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
RE: اضافه شدن نام قالب (آماریلیس) به لینک صفحات
نقل قول: دوست عزیز کمی صبور باشید انجمن با چت و مسنجر فرق میکنه و گاهی چندروز طول میکشه تا به پاسخ برسید تا زمانی که کسی مشکل شما را بلد باشه و وقت کنه پاسخ بده.از پاسخ شما بسیار ممنونم عکس جاهایی که گفته بودید چک کنم پیوست کردم در هیچ جایی نام آماریلیس نیامده ضمنا من منو ها را خودم ایجاد کردم و از ویرایش منوهای قبلی اجتناب کردم . اگر در گوگل برای مثال عبارت "حل المسائل فیزیک اول دبیرستان" را سرچ کنید میبینید که اسم آماریلیس هم در عنوان لینک می آید و این مشکل در تمامی صفحات سایتم وجود دارد . اگر بیشتر راهنمایی ام کنید ممنون می شوم |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
اضافه شدن نام قالب (آماریلیس) به لینک صفحات - asghari2 - ۱-۱۱-۱۳۹۳, ۰۲:۵۵ صبح
RE: اضافه شدن نام قالب (آماریلیس) به لینک صفحات - asghari2 - ۲-۱۱-۱۳۹۳, ۰۲:۵۹ صبح
RE: اضافه شدن نام قالب (آماریلیس) به لینک صفحات - Reza Ganji - ۲-۱۱-۱۳۹۳, ۰۳:۲۳ صبح
RE: اضافه شدن نام قالب (آماریلیس) به لینک صفحات - asghari2 - ۲-۱۱-۱۳۹۳ ۰۶:۱۳ عصر
RE: اضافه شدن نام قالب (آماریلیس) به لینک صفحات - asghari2 - ۶-۱۱-۱۳۹۳, ۱۲:۳۳ صبح
RE: اضافه شدن نام قالب (آماریلیس) به لینک صفحات - Reza Ganji - ۶-۱۱-۱۳۹۳, ۰۵:۲۸ صبح
RE: اضافه شدن نام قالب (آماریلیس) به لینک صفحات - asghari2 - ۶-۱۱-۱۳۹۳, ۰۶:۲۸ عصر
RE: اضافه شدن نام قالب (آماریلیس) به لینک صفحات - Reza Ganji - ۶-۱۱-۱۳۹۳, ۱۱:۵۹ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان