زمان کنونی: ۱۹-۶-۱۴۰۵, ۰۳:۴۲ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چند مشکل در باب BreezingForms 1.7.2
۱۱-۶-۱۳۹۰, ۰۹:۱۴ صبح
ارسال: #1
چند مشکل در باب BreezingForms 1.7.2
ما تابع قوانین هستیم
جناب گنچی فرمودند تاپیک باید در بخش مشکلات عمومی باشه منم اطاعت کردمOk
خب من چندتا مشکل دارم با این فرم ساز:
1-اساسی ترین مشکل من فونت این فرم ساز است که arial هست و من میخواهم فونت تاهوما باشه تا این فرم شیک و جالب بشه
2-فاصله ی بین قیلد و متن خیلی زیاد هست، با توجه به اینکه در تنظیمات قسمتی تحت عنوان محل قرار گیری وجود داره اما بازهم جواب منفی هست و این فاصله بیش از حد است.
3-زمانی که اشاره گر موس بر روی یکی از فیلد ها می رود ، رنگ فیلد مورد نظر عوض میشه اما کد رنگ این فیلد معلوم نیست که چجوری عوض میشه؟

محل فرم: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تصاویر راهنما:
خطوط سبز رنگ گویای فاصله زیاد فیلد و تکست است
خطوط فرمز: فونت (که البته فونت تمام فیلدها arial است)
خط صورتی: کد رنگ

انشالله که اساتید کامل راهنمایی میکنن.
یا علی

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

امضاء امیررضا مرتضوی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
چند مشکل در باب BreezingForms 1.7.2 - امیررضا مرتضوی - ۱۱-۶-۱۳۹۰ ۰۹:۱۴ صبح
RE: چند مشکل در باب BreezingForms 1.7.2 - sezar221 - ۱۷-۸-۱۳۹۰, ۰۷:۴۳ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان