|
کامپوننت وارد کردن و خروجی گرفتن از مطالب k2 با فرمت CSV
|
|
۲۱-۹-۱۳۹۳, ۱۱:۰۰ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
RE: کامپوننت وارد کردن و خروجی گرفتن از مطالب k2 با فرمت CSV
گویا پست قبلی اشتباه نوشتم . مکشل قابل ویرایش نبودن محتوای فارسیه .
مشکل اصلی اینه که مطالب فارسی بعد از اکسپورت شدن در اکسل ناخوانا نمایش داده میشن . کلن دنبال چیزی برای ورود اطلاعات در اکسل و اپدیت سایت بودم . چیزی که توی جوملای جهانی نوشته خودش . mass updates in K2 and so on یه مشکل دیگه هم اکسپورت نشدن کاتگوریها هاست گاهی چند تا از کاتگوری ها میان گاهی هیچ کدوم و بعضی وقتها فقط کاتگوری مادر به اسم empty category در بین داده ها قرار میگیره . بعد از پاک کردن سطل زباله ی مجموعه ها و ایتم ها مشکل کاتگوری ها تا حدی حل شد ولی هنوز کاتگوری مادر رو بین ایتمها نمایش میده . یعنی هر دفعه باید کاتگوری ها و اقلام قبلی ور کامل پاکنم و از سطل زباله هم پاک کنم و فقط کاتگوری هایی که زیر مجموعه ی یک مادر هستن رو بدون کاتگوری مادر انتخاب کنم تا درست بره . |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
کامپوننت وارد کردن و خروجی گرفتن از مطالب k2 با فرمت CSV - Reza Ganji - ۸-۷-۱۳۹۳, ۱۰:۲۲ صبح
RE: کامپوننت وارد کردن و خروجی گرفتن از مطالب k2 با فرمت CSV - sajjad salehi - ۲۰-۹-۱۳۹۳, ۰۹:۴۷ عصر
RE: کامپوننت وارد کردن و خروجی گرفتن از مطالب k2 با فرمت CSV - Reza Ganji - ۲۰-۹-۱۳۹۳, ۱۰:۲۶ عصر
RE: کامپوننت وارد کردن و خروجی گرفتن از مطالب k2 با فرمت CSV - sajjad salehi - ۲۱-۹-۱۳۹۳, ۰۵:۱۸ عصر
RE: کامپوننت وارد کردن و خروجی گرفتن از مطالب k2 با فرمت CSV - Reza Ganji - ۲۱-۹-۱۳۹۳, ۰۶:۱۸ عصر
RE: کامپوننت وارد کردن و خروجی گرفتن از مطالب k2 با فرمت CSV - sajjad salehi - ۲۱-۹-۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ عصر
RE: کامپوننت وارد کردن و خروجی گرفتن از مطالب k2 با فرمت CSV - Reza Ganji - ۲۲-۹-۱۳۹۳, ۰۱:۲۷ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان