|
افزونه تغییر رنگ تیتر خبر بعد از خواندن آن برای جوملا وجود دارد؟
|
|
۱-۸-۱۳۹۳, ۰۶:۰۷ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
RE: افزونه تغییر رنگ تیتر خبر بعد از خواندن آن برای جوملا وجود دارد؟
سلام مجدد
ممنون کارم درست شد اما یک مشکلی: من از این کد استفاده کردم: /* unvisited link */ a:link { color: green; } /* visited link */ a:visited { color: green; } /* mouse over link */ a:hover { color: red; } /* selected link */ a:active { color: yellow; } بعد تو صفحه اصلی مطالب وسط لینک هاشون زیرشون یه خط کشیده شده رنگ ها به درستی بعد بازدید تغییر میکنه اما میخوام اون خط زیر برداشته بشه و این که در اخبار سمت راست که تیتری میاد اونا رنگشون عوض نمیشه ولی توی آرشیو اخبار همیش درسته از قالب تک نیوز و ماژول گلوبال نیوز استفاده میکنم |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
افزونه تغییر رنگ تیتر خبر بعد از خواندن آن برای جوملا وجود دارد؟ - shahriar - ۳۰-۷-۱۳۹۳, ۰۴:۳۴ صبح
RE: افزونه تغییر رنگ تیتر خبر بعد از خواندن آن برای جوملا وجود دارد؟ - sajjad salehi - ۳۰-۷-۱۳۹۳, ۰۴:۵۸ صبح
RE: افزونه تغییر رنگ تیتر خبر بعد از خواندن آن برای جوملا وجود دارد؟ - shahriar - ۱-۸-۱۳۹۳ ۰۶:۰۷ عصر
RE: افزونه تغییر رنگ تیتر خبر بعد از خواندن آن برای جوملا وجود دارد؟ - sajjad salehi - ۱-۸-۱۳۹۳, ۰۶:۲۰ عصر
RE: افزونه تغییر رنگ تیتر خبر بعد از خواندن آن برای جوملا وجود دارد؟ - sajjad salehi - ۱-۸-۱۳۹۳, ۰۸:۱۵ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان