|
نظر خواهی در مورد سایت و رفع ایرادات
|
|
۱-۶-۱۳۹۰, ۰۶:۳۷ عصر
ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
RE: نظر خواهی در مورد سایت و رفع ایرادات
با درود
از تمامی دوستان تشکر می کنم @mking : بله بنده از این پلاگین هشدار دهنده استفاده می کنم جناب عمرانی بله تمامی حرف های شما را قبول دارم و همیشه به مشتریم میگم که کلا با ie کار نکنه و هرجا رفتم بهشون یا فایرفاکس رو پیشنهاد دادم یا کروم و همیشه هم مشتریم راضی بوده... دوست عزیز اینکه ای ای مشکل دارد و ... هیچ شکی توش نیست ولی به جای اینکه هزینه دریافت کنیم و توجیه کنیم بهتر نیست با مشتری روراست باشیم؟! قصد جسارت به شما برادر بزرگوارمو ندارم ولی در این مورد با شما موافق نیستم در پست قبلی خط فکری کاری خودم رو بهتون گفتم (فرهنگ سازی ) کار اصلی بنده همونطور که از امضام معلومه مشاوره در زمینه امنیت اطلاعات است در کار بنده متاسفانه همصنفان و همکاران بنده اعتقاد به " آب بستن در کار" دارند به خصوص همکاران ایزو 9001 همیشه هم همین مشکل و اختلاف فکری را با آنها داشته و دارم. باز هم میگم قصد جسارت و یا توهین به شما بزرگواران را ندارم و اعتقاد دارم که شما هم هیچ وقت با مشتری بد برخورد نمی کنید (از نوع رفتارتون در همین فروم و کمک کردن بدون هیچگونه ادعا و توقع و ... این موضوع واضح است) و این را هم خوب میدانم بعضی مواقع مشتری اطلاعات عمومی کمی دارد و توقع زیاد!!!! زیاد پر چونگی کردم ببخشید خوشحالم که شما دوستان رو در کنارم در زندگی دومم (نت) دارم پاینده باشید مرتضی پورمحمد |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان