|
چطوری از شر ربات هایی که کامنت میزارن خلاص شویم؟
|
|
۲۴-۵-۱۳۹۳, ۰۳:۰۲ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چطوری از شر ربات هایی که کامنت میزارن خلاص شویم؟
سلام.من اوایل اون نوشته امنیتی جی کامنت رو غیرفعال کردم ودیگه فعال نمیشه .ازقسمت مدیریت هم کدکپچا رو فعال میکنم بازم فعال نمیشه.کلا بغیرازکد امنیتی وعضویت داشتن درسایت...راه دیگری برای جلوگیری ازکامنت های تبلیغاتی هست؟
2-اصلا آیاواقعا اینها ربات هستند؟چطوری اینها رو روی سایت یک نفر تنظیم میکنن که مدام روی یک مطلب خاص یک نوع کامنت میزارن اوم به انگلیسی؟ |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
چطوری از شر ربات هایی که کامنت میزارن خلاص شویم؟ - jahani - ۲۴-۵-۱۳۹۳ ۰۳:۰۲ عصر
RE: چطوری از شر ربات هایی که کامنت میزارن خلاص شویم؟ - Reza Ganji - ۲۴-۵-۱۳۹۳, ۰۳:۵۶ عصر
RE: چطوری از شر ربات هایی که کامنت میزارن خلاص شویم؟ - toorej - ۲۵-۵-۱۳۹۳, ۰۱:۰۵ صبح
RE: چطوری از شر ربات هایی که کامنت میزارن خلاص شویم؟ - jahani - ۲۵-۵-۱۳۹۳, ۰۲:۱۳ صبح
RE: چطوری از شر ربات هایی که کامنت میزارن خلاص شویم؟ - Reza Ganji - ۲۵-۵-۱۳۹۳, ۰۲:۵۳ صبح
RE: چطوری از شر ربات هایی که کامنت میزارن خلاص شویم؟ - toorej - ۲۵-۵-۱۳۹۳, ۰۲:۵۸ صبح
RE: چطوری از شر ربات هایی که کامنت میزارن خلاص شویم؟ - jahani - ۲۵-۵-۱۳۹۳, ۰۴:۰۵ عصر
RE: چطوری از شر ربات هایی که کامنت میزارن خلاص شویم؟ - toorej - ۲۵-۵-۱۳۹۳, ۰۵:۵۴ عصر
RE: چطوری از شر ربات هایی که کامنت میزارن خلاص شویم؟ - jahani - ۲۵-۵-۱۳۹۳, ۰۸:۵۰ عصر
RE: چطوری از شر ربات هایی که کامنت میزارن خلاص شویم؟ - toorej - ۲۵-۵-۱۳۹۳, ۰۹:۳۰ عصر
RE: چطوری از شر ربات هایی که کامنت میزارن خلاص شویم؟ - Reza Ganji - ۲۶-۵-۱۳۹۳, ۰۷:۵۶ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان