زمان کنونی: ۲۲-۴-۱۴۰۵, ۰۸:۱۱ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهنمایی برای سایت دانلود
۲۹-۵-۱۳۹۰, ۱۰:۰۸ عصر
ارسال: #18
RE: راهنمایی برای سایت دانلود
خیلی خوبه که با حرفاتون باعث میشید آدم از جنبه های تازه ای به قضیه نگاه کنه...

راستش در مورد نسخه جوملا یه کم نظرم رفته روی 1.7 ! آخه من می ترسم الان سایت رو با 1.5.23 بزنم و در آینده که شایدم خیلی زود برسه از دور خارج بشه و مجبور بشم سایت رو از اول با نسخه جدیدتر بزنم... فقط اگه از 1.7 استفاده کنم چه مشکلاتی در حال حاضر خواهم داشت؟ آیا افزونه های 1.5.23 هیش کدوم روی 1.7 جواب نمیدن؟ چیزی مثل پلاگین ارث بری اینجا وجود نداره؟
قالب ها چطور؟
(۲۹-۵-۱۳۹۰ ۰۵:۳۰ صبح)رضا گنجی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ببينيد شما تا وقتي كه اجاره سرور رو ميدهيد فايل هاتون اونجا قرار دارد و حذف نميشود و حداقل ماهي بيست تا سي تومن بايد بدهيد و فكر ميكنم خدمات دهنگان ايراني با پايان زمان اجاره سريعا سرويس رو غيرفعال ميكنند !
پارسااسپيس هم اين فايل ها رو با ماهي سه يا چهار هزارتومن نگه ميداره كه تفاوت زيادي نسبت به قيمت هست و بيست روز بعد از پايان اشتراك شما فايل ها رو حذف ميكند!
متاسفانه اگر مشكل مسدود شدن اپلود سنترها نبود سايت مديافاير گزينه مناسبي براي اينكار بود و يا فورشرد !

براي دانلود بسياري از افزونه ها و اسكريپت ها كه مراجعه ميكنيد برروي سرورهاي گوگل كد و سورس فروگ و جوملا كد و.. قرار دارند !
تمامي سايت هاي وارز خارجي برعكس سايت هاي ايراني روي سايت خودشون هيچي براي دانلود ندارند !
برخي سايت ها با توجه به حجم كارشون كه بسيار حجم فايل هاشون كم است برروي هاست خود قرار ميدهند !

در مورد آپلود سنترها اگه قرار باشه ماهی 20 30 تومن بدم خب میرم همون هاست مجازی می گیرم دیگه، خیلی بهتره از آپلود سنترها
اما پیشنهاد پارسااسپیس خیلی خوب بود... اگه درست متوجه شده باشم 250 گیگ فضا میده با ترافیک های متنوع، درسته؟ بعد اون ترافیک که نوشته ماهانه اس یا در مجموعه؟
مثلا سرویس سه ماهش نوشته :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

9900 تومان با 270 گیگ ترافیک لینک مستقیم
همه ی چیزایی هم که می خوام داره:
1. فضای کافی = 250 گیگ
2. پهنای باند کافی برای شروع
3. لینک مستقیم
4. قابلیت ادامه دانلود
5. نداشتن تبلیغات
منتها چن تا بحث هم داره:
سرعت دانلودش نسبت به سرور محازی گرفتن چطوره؟
پهنای باندش حدودا واسه هرماه 90 گیگه ... بعدا اگه بیشتر مصرف داشتم باید چیکارکنم؟
امکان بک آپ میده؟
(۲۹-۵-۱۳۹۰ ۰۵:۳۴ صبح)رضا گنجی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
البته اين توصيه ها براي موارد و فايل هاي رايگان است و براي فايل هاي تجاري و فروشي اصلا قرار دادن براي برروي هاست مناسب نيست و بعد از خريد ميتونيد براي مشتري لينك دانلود بفرستيد يا ايميل كنيد !
خطر هك شدن و سرقت فايل ها در اين مورد وجود دارد !

پس با فایل های تجاری که قصد فروششون رو دارم چیکار کنم؟ جایی آپلود نکنمشون؟
ایده ایمیل کردن خوبه اما برای همه فایل ها جواب نمیده... یه فایل حجیم رو که نمی کشه مرتب ایمیل کرد
من دارم قسمت "پرسش و پاسخ" پارسااسپیس رو می خونم و جواب سوالامو تقریبا گرفتم. حتما اینجام میذارم تا دوستان هم مطلع بشن
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط شاهین سمیع عادل
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
راهنمایی برای سایت دانلود - mirnejati - ۲۸-۵-۱۳۹۰, ۰۴:۰۲ صبح
RE: راهنمایی برای سایت دانلود - mirnejati - ۲۸-۵-۱۳۹۰, ۰۵:۳۶ صبح
RE: راهنمایی برای سایت دانلود - mirnejati - ۲۸-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۰۴ صبح
RE: راهنمایی برای سایت دانلود - mirnejati - ۲۸-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۴۶ صبح
RE: راهنمایی برای سایت دانلود - mirnejati - ۲۹-۵-۱۳۹۰, ۰۱:۰۶ صبح
RE: راهنمایی برای سایت دانلود - mirnejati - ۲۹-۵-۱۳۹۰, ۰۳:۱۸ صبح
RE: راهنمایی برای سایت دانلود - mirnejati - ۲۹-۵-۱۳۹۰ ۱۰:۰۸ عصر