|
یه پیشنهاد (برا آقای گنجی )
|
|
۲۱-۱-۱۳۹۳, ۰۵:۵۸ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
RE: یه پیشنهاد (برا آقای گنجی )
ممنون
در مورد آقای azarp اینکه گفتن ____در کل وب سایت هر چقد هم گرافیکی باشه در پیشرفت وب سایت تاثیر به سزایی ندارد این مطالب وب سایت هست که در کل وب سایت را موفق می کند____ محترم ولی من با بخش دومش موافق و با بخش اولش مخالفم چون سایت هست هم مطالبش خوبه و هم به گرافیکش میرسه وگرنه با فیس بوک وتوویتر و بسیاری از سایت های مشهور باید به همون شکل اولشون تابه حال باقی میموندند پس واسه همینه که ی سایتی مث فیس بوک قسمت سرچش او عوض کرد (طرح جدید ، امکانات بیشتر ) تازگی ها ی طرح های گرافیگی دیگه هم اضافه کرده و بسیاری دیگر.... در مورد آقا محمد آقای سلیمانی ![]() من گفتم که با سایر قسمت های این سایت آشنایی زیادی ندارم ولی به هر حال فک کنم راست میگین دچار سردرگمی میشن اما در هر صورت فک کن که من ی فردی که هیچی از ایجاد سایت و کد و کد نویسی چیزی نمیدونم (ی کاربر ساده) میخام ی سایت داشته باشم اولین مرحله خب انتخاب یه قالبه دیگه باید ی معرفی حداقل از قالب های مشهور و برتری وجود داشته باشه تو ی جایی از این سایت تا من بتونم انتخاب کنم ![]() ![]() ![]() در مورد آقای گنجی : خب به هر حال صاحب اختیار شمایید اگه میگید نمیشه خب حتما ی فکری کردین که میگین دیگه به هر حال ی نظری بود از ما خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون که به این مطلب اهمیت دادین وخوندینش ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
یه پیشنهاد (برا آقای گنجی ) - arx mirzaei - ۲۰-۱-۱۳۹۳, ۰۸:۳۹ عصر
RE: یه پیشنهاد (برا آقای گنجی ) - azarp - ۲۱-۱-۱۳۹۳, ۰۴:۲۲ صبح
RE: یه پیشنهاد (برا آقای گنجی ) - محمدسلیمانی - ۲۱-۱-۱۳۹۳, ۰۴:۵۰ صبح
RE: یه پیشنهاد (برا آقای گنجی ) - Reza Ganji - ۲۱-۱-۱۳۹۳, ۰۵:۳۸ صبح
RE: یه پیشنهاد (برا آقای گنجی ) - arx mirzaei - ۲۱-۱-۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ صبح