زمان کنونی: ۲۳-۳-۱۴۰۵, ۱۰:۱۵ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش ایجاد سایت دو زبانه جوملایی
۲۶-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۱۳ عصر
ارسال: #5
RE: آموزش ایجاد سایت دو زبانه جوملایی
(۱۶-۳-۱۳۹۰ ۰۹:۱۰ عصر)manuel نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
1- کدی زیر که گفتی رو دقیقا کجای فایل index.php وارد کنم ؟
2- خوب یه سئوال کلی !
من تونستم قالب فوق را کاملا چپ به راستش کنم ، در جومفیش این امکان وجود داره که برای هر زبان به قالب اختصاص بدم ؟

1- کد را در این تگ وارد کنید :
<head>
</head>
2- وقتی شما قالب را با دو فایل css تنظیم کنید (یکی راست به چپ : template_rtl.css و دیگری چپ به راست template.css ) که دیگر نیازی به استفاده از دو قالب و یا کامپوننت انتخاب کننده قالب نیست ! خود جوملا تشخیص می دهد اگر متن شما راست به چپ بود قالب را بر اساس فایل template_rtl.css نمایش می دهد و اگر چپ به راست بود بر اساس فایل template.css نمایش می دهد .
این آموزش و کدی که دوستمون madadii فرمودند دقیقاً به همین منظور است .
امضاء شاهین سمیع عادل
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طراحی وب سایت شرکتی ، شخصی ، فروشگاهی ، انجمن های گفتگو
: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط Reza Ganji ، مرتضی محمدجانی ، صدرا حسابی
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: آموزش ایجاد سایت دو زبانه جوملایی - شاهین سمیع عادل - ۲۶-۵-۱۳۹۰ ۰۶:۱۳ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان