|
مشکل در استفاده از افزونه مديريت پيشنهادات و بازخوردها
|
|
۲۰-۵-۱۳۹۰, ۰۷:۳۸ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مشکل در استفاده از افزونه مديريت پيشنهادات و بازخوردها
سلام بر دوستان خوب پارس جوم
من این افزونه خوب رو نصب کردم . اما در در ارسال پیشنهاد مشکل دارم !! وقتی متن مورد نظر رو وارد می کنی و گزینه ارسال رو میزنی شروع به ارسال میکنه اما هیچ وقت لودینگش تموم نمیشه و ارسال نمیشه ! من چند بار این افزونه رو حذف کردم و دوباره نصب کردم . حتی فایل نصبی رو هم دوباره از جای دیگه ای دانلود کردم . اما نمی دونم چرا اینطوری میشه !! ![]() این پیام ارسال پیشنهاد میاد ... و هیچ وقت ارسال نمیشه و همینطور ادامه داره !! ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
|
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
مشکل در استفاده از افزونه مديريت پيشنهادات و بازخوردها - mehrdadnoori - ۲۰-۵-۱۳۹۰ ۰۷:۳۸ عصر
RE: مشکل در استفاده از افزونه مديريت پيشنهادات و بازخوردها - پیام عمرانی - ۲۰-۵-۱۳۹۰, ۰۸:۰۸ عصر
RE: مشکل در استفاده از افزونه مديريت پيشنهادات و بازخوردها - مرتضی محمدجانی - ۲۰-۵-۱۳۹۰, ۰۸:۳۶ عصر
RE: مشکل در استفاده از افزونه مديريت پيشنهادات و بازخوردها - mehrdadnoori - ۲۱-۵-۱۳۹۰, ۱۲:۲۸ صبح
RE: مشکل در استفاده از افزونه مديريت پيشنهادات و بازخوردها - پیام عمرانی - ۲۱-۵-۱۳۹۰, ۰۱:۰۹ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

![[تصویر: 22sendfeedback.gif]](http://up1.iranblog.com/images/22sendfeedback.gif)