|
شناسایی فایل های آلوده و مخرب های کد شده در سرور با Linux Malware Detect
|
|
۲۲-۸-۱۳۹۲, ۰۹:۲۸ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: شناسایی فایل های آلوده و مخرب های کد شده در سرور با Linux Malware Detect
درود
همانطور که گفته بودم سعی میکنم برخی تنظیمات رو به مرور بررسی و معرفی کنم. برای سفارشی سازی برخی تنظیمات میتوانید در مسیر زیر فایل مربوط به تنظیمات را باز کنید و ویرایش کنید : کد: (انتخاب همه) /usr/local/maldetect/conf.maldetفایل conf.maldet در مسیر بالا در سرور حاوی تنظیمات سفارشی و کل تنظیمات این پلاگین امنیتی می باشد.برای نمونه برخی تنظیمات رو در زیر میتوانید ببینید : کد: (انتخاب همه) # [ EMAIL ALERTS ]یکی از مواردی که میتوانید فعال کنید ارسال ایمیل هشدار می باشد که اگر برابر 1 قرار دهید فعال میشود و یا ساسپند کردن اکانت در موارد مشخص مانند وجود فایل های آلوده بیش از مقدار تعیین شده. برای اینکه ایمیل خود را به این پلاگین در فایل تنظیمات معرفی کنید میتوانید از دستور زیر در پوتی استفاده کنید : کد: (انتخاب همه) maldet --config-option email_addr=you@domain.com,quar_hits=1بجای you@domain.com ایمیل خود را وارد کنید تا در فایل تنظیمات ذخیره شود. |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
شناسایی فایل های آلوده و مخرب های کد شده در سرور با Linux Malware Detect - Reza Ganji - ۱۷-۸-۱۳۹۲, ۱۰:۳۰ عصر
RE: شناسایی فایل های آلوده و مخرب های کد شده در سرور با Linux Malware Detect - Reza Ganji - ۲۲-۸-۱۳۹۲ ۰۹:۲۸ عصر
RE: شناسایی فایل های آلوده و مخرب های کد شده در سرور با Linux Malware Detect - Reza Ganji - ۲۲-۸-۱۳۹۲, ۰۹:۳۳ عصر
RE: شناسایی فایل های آلوده و مخرب های کد شده در سرور با Linux Malware Detect - Reza Ganji - ۲۲-۸-۱۳۹۲, ۰۹:۵۲ عصر
RE: شناسایی فایل های آلوده و مخرب های کد شده در سرور با Linux Malware Detect - Reza Ganji - ۲۳-۸-۱۳۹۲, ۰۲:۱۶ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان