|
مشکل با دو زبانه کردن سایت
|
|
۲۵-۲-۱۳۹۲, ۰۴:۵۱ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
مشکل با دو زبانه کردن سایت
سلام خسته نباشید
من قالب zt-boro را برای جوملا 2.5 نصب کردم ، 2 تا مشکل دارم : 1) میخوام سایتم دو زبانه باشه ، تمام کارها را انجام دادم و مجموعه هامو ساختم، 2 تا منو ساختم ولی چون به جای تعریف position برای منو در قالب این را نوشته : $menu->show();
فقط منوی mainmenu را نشان میده وقتی هم دستی position براش تعریف میکنم منو را بدون استابل میاره.2) مشکل دومم اینه که خود قالب هم rtl و ltr ، و توی صفحه component.php این خط را نوشته: <jdoc:include type="head" />
<link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/webcore_beginning/css/template.css" type="text/css" /> php endif; ?><?php if($this->direction == 'rtl') : ?> <link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl?>/templates/webcore_beginning/css/template_rtl.css" type="text/css" /> <? و من میخوام بگم وقتی زبانش en اولی و وقتی فارسی دومی را لود کنه. الان کلا هم en و هم fa را همه را ltr نشان میده. نمیدونم چیکارش کنم. من اومدم همه آیتم را در یک منو گذاشتم و با زبان جداشون کردم بعد آیکن های زبان را هم دستی گذاشتم و خود با ?directon=rtl بهشون لینک دادم ولی بعد از اینکه فارسی را میزدم و بعد direction را پاک میکردم و میرقتم توی انگلیسی باز همون rtl توی cach میموند. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
مشکل با دو زبانه کردن سایت - rasooli.m - ۲۴-۱۲-۱۳۹۱, ۰۳:۳۹ صبح
مشکل با دو زبانه کردن سایت - سعید حمزه زاده - ۲۴-۱۲-۱۳۹۱, ۰۴:۱۲ صبح
مشکل با دو زبانه کردن سایت - rasooli.m - ۲۴-۱۲-۱۳۹۱, ۰۵:۴۷ صبح
مشکل با دو زبانه کردن سایت - سعید حمزه زاده - ۲۴-۱۲-۱۳۹۱, ۰۵:۵۲ صبح
مشکل با دو زبانه کردن سایت - shafiee5225 - ۲۵-۲-۱۳۹۲ ۰۴:۵۱ صبح
RE: مشکل با دو زبانه کردن سایت - Reza Ganji - ۲۵-۲-۱۳۹۲, ۰۵:۰۰ صبح
مشکل با دو زبانه کردن سایت - shafiee5225 - ۲۵-۲-۱۳۹۲, ۰۵:۰۹ صبح