|
میخوام یه وب سایت فقط واسه گالری تصاویر ایجاد کنم.از چی استفاده کنم بهتره؟
|
|
۳-۱۲-۱۳۹۱, ۰۴:۲۳ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
میخوام یه وب سایت فقط واسه گالری تصاویر ایجاد کنم.از چی استفاده کنم بهتره؟
چرا بايد از جوملا استفاده كني ؟ درسته كه جوملا سيستم مديريت محتواي خيلي خوبيه ولي اگر براي يه كار خاص ميخاي خب چرا دنبال يه چيز حرفه اي نري ؟ شما كه ميخوايد فقط براي گالري استفاده كنيد خب از اسكريپتهاي گالري استفاده كنيد . براي بروز رساني هم مجبور نيستي هم جوملاتون رو بروز كنيد هم قالب و كامپوننت و غيره ، فقط همون اسكريپت ...
اين لينك رو ببينيد : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
میخوام یه وب سایت فقط واسه گالری تصاویر ایجاد کنم.از چی استفاده کنم بهتره؟ - سعید حمزه نژاد - ۳-۱۲-۱۳۹۱, ۰۲:۳۳ صبح
میخوام یه وب سایت فقط واسه گالری تصاویر ایجاد کنم.از چی استفاده کنم بهتره؟ - pop3 - ۳-۱۲-۱۳۹۱, ۰۲:۴۰ صبح
میخوام یه وب سایت فقط واسه گالری تصاویر ایجاد کنم.از چی استفاده کنم بهتره؟ - rezaetemadi - ۳-۱۲-۱۳۹۱, ۰۵:۰۸ صبح
میخوام یه وب سایت فقط واسه گالری تصاویر ایجاد کنم.از چی استفاده کنم بهتره؟ - Pourdaryaei - ۳-۱۲-۱۳۹۱ ۰۴:۲۳ عصر
میخوام یه وب سایت فقط واسه گالری تصاویر ایجاد کنم.از چی استفاده کنم بهتره؟ - سعید حمزه نژاد - ۴-۱۲-۱۳۹۱, ۰۲:۴۱ صبح
میخوام یه وب سایت فقط واسه گالری تصاویر ایجاد کنم.از چی استفاده کنم بهتره؟ - Zhyar - ۴-۱۲-۱۳۹۱, ۰۶:۵۷ صبح
میخوام یه وب سایت فقط واسه گالری تصاویر ایجاد کنم.از چی استفاده کنم بهتره؟ - Pourdaryaei - ۴-۱۲-۱۳۹۱, ۰۸:۲۲ صبح
میخوام یه وب سایت فقط واسه گالری تصاویر ایجاد کنم.از چی استفاده کنم بهتره؟ - Reza Ganji - ۴-۱۲-۱۳۹۱, ۱۰:۳۱ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان