زمان کنونی: ۱۵-۶-۱۴۰۵, ۱۱:۲۱ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ماژول پرداخت آنلاين بانك پاسارگاد (پي سي پاسارگاد P30 Pasargad) براي جوملا منتشر شد!
۹-۱۱-۱۳۸۹, ۰۴:۰۳ صبح
ارسال: #6
RE: ماژول پرداخت آنلاين بانك پاسارگاد (پي سي پاسارگاد P30 Pasargad) براي جوملا منتشر شد!
بله به همین راحتی است
البته نیاز به مراجعه حضوری نیست . من دو بار ثبت نام کردم
- یک بار در نمایشگاه الکامپ تهران که بانک پاسارگاد غرفه داشت به صورت حضوری و آنها توضیحات کامل را به من دادند
برای یک سایت دیگر هم ثبت نام کردم و آن را کاملاً غیر حضوری
- حتماً باید یک حساب در بانک پاسارگاد داشته باشید .
- سودی دریافت نمی کنند و فقط مبلغ به مدت فکر می کنم دو روز در حسابشان می ماند تا مشتری تأیید کند . اگر مشتری تأیید نکرد هم پول را برایتان می فرستند ولی اگر مشتری شکایتی داشت . یک اتاق گتفگو تشکیل می شود و شما ، مشتری و بانک پاسارگاد حضور خواهید داشت ( به صورت مجازی ) و هر کدام در مورد اختلاف صحبت می کنند و بانک تصمییم می گیرد که حق با کیست .
- به من گفته اند تا زمانی که بخواهید از این سیستم استفاده کنید سیستم پابرجاست

البته به نظر من مطمئن ترین کار اینه مراجعه حضوری کنید به شعبه اصلی بانک پاسارگاد و اونجا هم افتتاح حساب کنید و در همان ساختمان شرکت نوپاد که زیر مجموعه بانک پاسارگاد هست قرار دارد و قرارداد را امضاء کنید و از چند و چون کار کامل آگاه شوید . البته باز هم می گویم من به صورت غیر حضوری هم نتیجه گرفته ام .
امضاء شاهین سمیع عادل
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طراحی وب سایت شرکتی ، شخصی ، فروشگاهی ، انجمن های گفتگو
: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط Reza Ganji ، وحید سیدی
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: ماژول پرداخت آنلاين بانك پاسارگاد (پي سي پاسارگاد P30 Pasargad) براي جوملا منتشر شد! - شاهین سمیع عادل - ۹-۱۱-۱۳۸۹ ۰۴:۰۳ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان