|
ماژول پرداخت آنلاين بانك پاسارگاد (پي سي پاسارگاد P30 Pasargad) براي جوملا منتشر شد!
|
|
۹-۱۱-۱۳۸۹, ۰۴:۰۳ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
RE: ماژول پرداخت آنلاين بانك پاسارگاد (پي سي پاسارگاد P30 Pasargad) براي جوملا منتشر شد!
بله به همین راحتی است
البته نیاز به مراجعه حضوری نیست . من دو بار ثبت نام کردم - یک بار در نمایشگاه الکامپ تهران که بانک پاسارگاد غرفه داشت به صورت حضوری و آنها توضیحات کامل را به من دادند برای یک سایت دیگر هم ثبت نام کردم و آن را کاملاً غیر حضوری - حتماً باید یک حساب در بانک پاسارگاد داشته باشید . - سودی دریافت نمی کنند و فقط مبلغ به مدت فکر می کنم دو روز در حسابشان می ماند تا مشتری تأیید کند . اگر مشتری تأیید نکرد هم پول را برایتان می فرستند ولی اگر مشتری شکایتی داشت . یک اتاق گتفگو تشکیل می شود و شما ، مشتری و بانک پاسارگاد حضور خواهید داشت ( به صورت مجازی ) و هر کدام در مورد اختلاف صحبت می کنند و بانک تصمییم می گیرد که حق با کیست . - به من گفته اند تا زمانی که بخواهید از این سیستم استفاده کنید سیستم پابرجاست البته به نظر من مطمئن ترین کار اینه مراجعه حضوری کنید به شعبه اصلی بانک پاسارگاد و اونجا هم افتتاح حساب کنید و در همان ساختمان شرکت نوپاد که زیر مجموعه بانک پاسارگاد هست قرار دارد و قرارداد را امضاء کنید و از چند و چون کار کامل آگاه شوید . البته باز هم می گویم من به صورت غیر حضوری هم نتیجه گرفته ام . |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان