|
مشکل عجیب جوملا 2.5 با تمام افزونه های نصبی ... !
|
|
۲۶-۱۰-۱۳۹۱, ۰۸:۳۵ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
مشکل عجیب جوملا 2.5 با تمام افزونه های نصبی ... !
منظورتون از اکسترکت کردن جوملا چیه ؟ من قبلا فایل زیپ جوملا رو روی هاست آپلود کردم و بعد اکسترکت ، بعد از نصب هم فایل زیپ و فولدر نصب رو پاک کردم .
به نظر شما نصب یک افزونه میتونه همچین مشکلی ایجاد کرده باشه ؟ اصلا این پیغام خطا مربوط به کدوم قسمته ؟ آیا افزونه ای است که بتونه اشکال یابی کنه جوملا ؟ |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
مشکل عجیب جوملا 2.5 با تمام افزونه های نصبی ... ! - samanarasteh - ۲۵-۱۰-۱۳۹۱, ۰۹:۰۵ صبح
مشکل عجیب جوملا 2.5 با تمام افزونه های نصبی ... ! - سعید حمزه زاده - ۲۵-۱۰-۱۳۹۱, ۰۴:۵۶ عصر
مشکل عجیب جوملا 2.5 با تمام افزونه های نصبی ... ! - samanarasteh - ۲۶-۱۰-۱۳۹۱, ۰۳:۵۰ صبح
مشکل عجیب جوملا 2.5 با تمام افزونه های نصبی ... ! - سعید حمزه زاده - ۲۶-۱۰-۱۳۹۱, ۰۵:۳۱ صبح
مشکل عجیب جوملا 2.5 با تمام افزونه های نصبی ... ! - samanarasteh - ۲۶-۱۰-۱۳۹۱ ۰۸:۳۵ صبح
مشکل عجیب جوملا 2.5 با تمام افزونه های نصبی ... ! - Zhyar - ۲۶-۱۰-۱۳۹۱, ۱۲:۲۱ عصر
مشکل عجیب جوملا 2.5 با تمام افزونه های نصبی ... ! - سعید حمزه زاده - ۲۶-۱۰-۱۳۹۱, ۰۴:۵۲ عصر
مشکل عجیب جوملا 2.5 با تمام افزونه های نصبی ... ! - samanarasteh - ۲۷-۱۰-۱۳۹۱, ۰۴:۵۱ صبح
مشکل عجیب جوملا 2.5 با تمام افزونه های نصبی ... ! - Reza Ganji - ۲۷-۱۰-۱۳۹۱, ۰۵:۳۵ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان