|
بهترین شرکت ارائه دهنده سامانه پیام کوتاه؟؟؟؟؟؟
|
|
۲۶-۱۰-۱۳۹۱, ۰۳:۵۴ صبح
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بهترین شرکت ارائه دهنده سامانه پیام کوتاه؟؟؟؟؟؟
من از "پیام رسان" استفاده می کنم و هیچ مدارک شناسایی هم از من نخواستند ، بسیار راضی هستم ، پنل کاملی داره و امکاناتی هم برای توسعه دهندگان و برنامه نویسان داره ، راه اندازیش هم کمتر از چند دقیقه طول میکشه .
در صورتی که تمایل به خرید پنل نداشته باشید میتوانید به تعداد نامحدود با شماره عمومی و به صورت رایگان پیامک ارسال کنید . دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
بهترین شرکت ارائه دهنده سامانه پیام کوتاه؟؟؟؟؟؟ - سعید حمزه نژاد - ۲۵-۱۰-۱۳۹۱, ۰۸:۴۹ عصر
بهترین شرکت رائه دهنده سامانه پیام کوتاه؟؟؟؟؟؟ - hc1supcenter - ۲۵-۱۰-۱۳۹۱, ۰۸:۵۹ عصر
بهترین شرکت رائه دهنده سامانه پیام کوتاه؟؟؟؟؟؟ - سعید حمزه نژاد - ۲۵-۱۰-۱۳۹۱, ۰۹:۰۵ عصر
بهترین شرکت رائه دهنده سامانه پیام کوتاه؟؟؟؟؟؟ - crystali - ۲۵-۱۰-۱۳۹۱, ۰۹:۱۳ عصر
RE: بهترین شرکت ارائه دهنده سامانه پیام کوتاه؟؟؟؟؟؟ - سعید حمزه زاده - ۲۵-۱۰-۱۳۹۱, ۱۰:۱۱ عصر
بهترین شرکت رائه دهنده سامانه پیام کوتاه؟؟؟؟؟؟ - rezaetemadi - ۲۵-۱۰-۱۳۹۱, ۱۰:۴۸ عصر
بهترین شرکت ارائه دهنده سامانه پیام کوتاه؟؟؟؟؟؟ - samanarasteh - ۲۶-۱۰-۱۳۹۱ ۰۳:۵۴ صبح
بهترین شرکت ارائه دهنده سامانه پیام کوتاه؟؟؟؟؟؟ - gogerd - ۲۶-۱۰-۱۳۹۱, ۰۴:۱۷ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان