![]() |
|
بهترین شرکت ارائه دهنده سامانه پیام کوتاه؟؟؟؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: بهترین شرکت ارائه دهنده سامانه پیام کوتاه؟؟؟؟؟؟ (/thread-9782.html) |
بهترین شرکت ارائه دهنده سامانه پیام کوتاه؟؟؟؟؟؟ - سعید حمزه نژاد - ۲۵-۱۰-۱۳۹۱ ۰۸:۴۹ عصر سلام. بهترین شرمت رائه دهنده سامانه پیام کوتاه کدومه؟ نمیخوام اسکن کارت ملیمو بهشون بدم. بهترین شرکت رائه دهنده سامانه پیام کوتاه؟؟؟؟؟؟ - hc1supcenter - ۲۵-۱۰-۱۳۹۱ ۰۸:۵۹ عصر سعید جان من خودم سامانه پیام کوتاه ارائه میدم بدون اسکن کارت ملی نمیشه چون مسئولیت های پیامهای ارسالی از اون شماره با شماست اگر دیدید شرکتی بدون گرفتن اسکن کارت و عقد قرارداد بهتون سامانه داد بدون یه جای کارش میلنگه بهترین شرکت رائه دهنده سامانه پیام کوتاه؟؟؟؟؟؟ - سعید حمزه نژاد - ۲۵-۱۰-۱۳۹۱ ۰۹:۰۵ عصر ادرس سایتون؟ بهترین شرکت رائه دهنده سامانه پیام کوتاه؟؟؟؟؟؟ - crystali - ۲۵-۱۰-۱۳۹۱ ۰۹:۱۳ عصر من خودم دارم از سایت sms20.irاستفاده میکنم.و پنل مدیریتی بسیار قویی داره و عالی هم هست RE: بهترین شرکت ارائه دهنده سامانه پیام کوتاه؟؟؟؟؟؟ - سعید حمزه زاده - ۲۵-۱۰-۱۳۹۱ ۱۰:۱۱ عصر (۲۵-۱۰-۱۳۹۱ ۰۹:۱۳ عصر)crystali نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. البته سایت اصلی ارائه دهنده این سایت، 5m5.ir هست یا علی بهترین شرکت رائه دهنده سامانه پیام کوتاه؟؟؟؟؟؟ - rezaetemadi - ۲۵-۱۰-۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ عصر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نام کاربری : demo رمز عبور : demo بهترین شرکت ارائه دهنده سامانه پیام کوتاه؟؟؟؟؟؟ - samanarasteh - ۲۶-۱۰-۱۳۹۱ ۰۳:۵۴ صبح من از "پیام رسان" استفاده می کنم و هیچ مدارک شناسایی هم از من نخواستند ، بسیار راضی هستم ، پنل کاملی داره و امکاناتی هم برای توسعه دهندگان و برنامه نویسان داره ، راه اندازیش هم کمتر از چند دقیقه طول میکشه . در صورتی که تمایل به خرید پنل نداشته باشید میتوانید به تعداد نامحدود با شماره عمومی و به صورت رایگان پیامک ارسال کنید . دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بهترین شرکت ارائه دهنده سامانه پیام کوتاه؟؟؟؟؟؟ - gogerd - ۲۶-۱۰-۱۳۹۱ ۰۴:۱۷ صبح از این شرکت بگیر: sms.ir خوبه! |