|
مشکل به هم ریختن مطالب دارای علامت یا حروف انگلیسی در جوملا
|
|
۶-۴-۱۳۹۰, ۰۱:۴۱ صبح
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
RE: مشکل به هم ریختن مطالب دارای علامت یا حروف انگلیسی در جوملا
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان، اساتید و مدیران محترم سایت.
باز هم همون مشکل کامل فارسی سازی نشدن قالب سایت! این بار حتی به آموزش های جومینا برای فارسی سازی قالب رجوع کردم. اما خوب همونطور که گفتم ورژن آرتیستر من بالاتره و آموزش ها موثر نبود! و اما مشکل اصلی اینه که چون قالب کامل فارسی نشده، با فارسی سازی و نحوه ی چیده شدن مطالب و تکست باکس های کامپوننت تبادل لینکی که جناب آقای پردل زحمت ترجمشو کشیدن، با مشکل روبرو هستم و باعث شده که ظاهر قشنگی نداشته باشه. ملاحظه بفرمایید: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. با توجه به اینکه با راهنمایی جناب آقای سمیع عادل عزیز، مشکل به هم ریختگی حروف و علائم بر طرف شده بود، اول فکر کردم شاید ایراد از کامپوننت باشه. اما وقتی یه قالب جومینا رو نصب کردم، دیدم همه چیز مرتبه و فهمیدم ایراد باز هم بر می گرده به فارسی سازی قالب من و ناشی بودن من تو این زمینه. باز هم از دوستان عزیز درخواست راهنمایی توی این زمینه رو دارم. راستی اینم دموی آنلاین: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پیشاپیش ممنونم.
|
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان