|
كي مي تونه كمك كنه؟؟ بلوك شدن سايت توسط گوگل و فاير فاكس؟؟؟؟
|
|
۱۴-۹-۱۳۹۱, ۰۳:۴۳ صبح
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
RE: كي مي تونه كمك كنه؟؟ بلوك شدن سايت توسط گوگل و فاير فاكس؟؟؟؟
من ھم ھمین مشکل را دارم
پشتبانی اول گفت قالب مشکل دارد از ھاست حذف کردم بعد گفتن پلاگین وارنینگ مشکل دارد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. باز حذف کردم ولی مشکل سر جای است بعد خودشان بیک اپ را نصب کردند۔ نیز دوبارہ بیک اپ پشتیبانی نصب کردند ۱۵ روز است در حال پیگری است لطفا کمکم کنید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بانل : سی پانل اور جوملا ۱۔۵ است ولی ویروس اسکینر ندارد |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
كي مي تونه كمك كنه؟؟ بلوك شدن سايت توسط گوگل و فاير فاكس؟؟؟؟ - reza_bnd - ۲۳-۳-۱۳۹۱, ۰۴:۵۸ صبح
RE: كي مي تونه كمك كنه؟؟ بلوك شدن سايت توسط گوگل و فاير فاكس؟؟؟؟ - zaban26 - ۲۳-۳-۱۳۹۱, ۰۵:۰۵ صبح
RE: كي مي تونه كمك كنه؟؟ بلوك شدن سايت توسط گوگل و فاير فاكس؟؟؟؟ - reza_bnd - ۲۳-۳-۱۳۹۱, ۰۵:۱۴ صبح
RE: كي مي تونه كمك كنه؟؟ بلوك شدن سايت توسط گوگل و فاير فاكس؟؟؟؟ - Reza Ganji - ۲۳-۳-۱۳۹۱, ۰۶:۱۹ صبح
RE: كي مي تونه كمك كنه؟؟ بلوك شدن سايت توسط گوگل و فاير فاكس؟؟؟؟ - memare-ahvaz - ۲۳-۳-۱۳۹۱, ۰۶:۳۰ صبح
RE: كي مي تونه كمك كنه؟؟ بلوك شدن سايت توسط گوگل و فاير فاكس؟؟؟؟ - memare-ahvaz - ۲۳-۳-۱۳۹۱, ۰۸:۰۰ صبح
RE: كي مي تونه كمك كنه؟؟ بلوك شدن سايت توسط گوگل و فاير فاكس؟؟؟؟ - memare-ahvaz - ۲۳-۳-۱۳۹۱, ۰۴:۰۰ عصر
RE: كي مي تونه كمك كنه؟؟ بلوك شدن سايت توسط گوگل و فاير فاكس؟؟؟؟ - hasan512 - ۱۴-۹-۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ صبح
RE: كي مي تونه كمك كنه؟؟ بلوك شدن سايت توسط گوگل و فاير فاكس؟؟؟؟ - Reza Ganji - ۱۴-۹-۱۳۹۱, ۰۴:۰۲ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان