|
تمام نوشته هایی ک من وارد کردم به صورت علامت سوال تبدیل شده ( بعد از انتقال به هاست)
|
|
۱۴-۸-۱۳۹۱, ۰۴:۴۰ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
RE: تمام نوشته هایی ک من وارد کردم به صورت علامت سوال تبدیل شده ( بعد از انتقال به هاست)
بله این امکان هست و فقط کافیست در داخل فایل کانفیگوریشن این تغییر رو اعمال کنید.
برای انتقال سایت هم بهتره از کامپوننت آکیبا بک آپ استفاده کنید و یا سایر افزونه های ساخت بسته نصبی چون کار شما را بسیار اسان میکند و مانند یک جوملا بسته جدید رو نصب میکنید. |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
تمام نوشته هایی ک من وارد کردم به صورت علامت سوال تبدیل شده ( بعد از انتقال به هاست) - vahid162 - ۱۳-۸-۱۳۹۱, ۱۰:۴۸ عصر
RE: تمام نوشته هایی ک من وارد کردم به صورت علامت سوال تبدیل شده ( بعد از انتقال به هاست) - vahid162 - ۱۴-۸-۱۳۹۱, ۰۲:۳۸ صبح
RE: تمام نوشته هایی ک من وارد کردم به صورت علامت سوال تبدیل شده ( بعد از انتقال به هاست) - Reza Ganji - ۱۴-۸-۱۳۹۱, ۰۳:۳۹ صبح
RE: تمام نوشته هایی ک من وارد کردم به صورت علامت سوال تبدیل شده ( بعد از انتقال به هاست) - vahid162 - ۱۴-۸-۱۳۹۱, ۰۴:۳۶ صبح
RE: تمام نوشته هایی ک من وارد کردم به صورت علامت سوال تبدیل شده ( بعد از انتقال به هاست) - Reza Ganji - ۱۴-۸-۱۳۹۱ ۰۴:۴۰ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان