|
تمام نوشته هایی ک من وارد کردم به صورت علامت سوال تبدیل شده ( بعد از انتقال به هاست)
|
|
۱۴-۸-۱۳۹۱, ۰۴:۳۶ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
RE: تمام نوشته هایی ک من وارد کردم به صورت علامت سوال تبدیل شده ( بعد از انتقال به هاست)
ممنون از جوابتون..دارم امتحانش میکنم..ولی من سایتمو ساختم.اماده کردم..با این اوضاع میشه mysqli رو به mysql تغییر داد..اگه میشه بگید از داخل لوکای این کار رو کنم یا بعد از اکسپورت گرفتن هم میشه؟یعنی فایل رو بخوام داخل دیتابیس هاست اینپورت کنم هم میشه تبدیلش کرد؟
|
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
تمام نوشته هایی ک من وارد کردم به صورت علامت سوال تبدیل شده ( بعد از انتقال به هاست) - vahid162 - ۱۳-۸-۱۳۹۱, ۱۰:۴۸ عصر
RE: تمام نوشته هایی ک من وارد کردم به صورت علامت سوال تبدیل شده ( بعد از انتقال به هاست) - vahid162 - ۱۴-۸-۱۳۹۱, ۰۲:۳۸ صبح
RE: تمام نوشته هایی ک من وارد کردم به صورت علامت سوال تبدیل شده ( بعد از انتقال به هاست) - Reza Ganji - ۱۴-۸-۱۳۹۱, ۰۳:۳۹ صبح
RE: تمام نوشته هایی ک من وارد کردم به صورت علامت سوال تبدیل شده ( بعد از انتقال به هاست) - vahid162 - ۱۴-۸-۱۳۹۱ ۰۴:۳۶ صبح
RE: تمام نوشته هایی ک من وارد کردم به صورت علامت سوال تبدیل شده ( بعد از انتقال به هاست) - Reza Ganji - ۱۴-۸-۱۳۹۱, ۰۴:۴۰ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان