|
تمام نوشته هایی ک من وارد کردم به صورت علامت سوال تبدیل شده ( بعد از انتقال به هاست)
|
|
۱۴-۸-۱۳۹۱, ۰۳:۳۹ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
RE: تمام نوشته هایی ک من وارد کردم به صورت علامت سوال تبدیل شده ( بعد از انتقال به هاست)
ابتدا دیتابیسی رو که میسازید روی utf-8 قرار دهید میتونید قبل از ایمپورت دیتابیس به پی اچ پی مای ادمین هاست برید و کالکشن رو یو تی اف 8 بزارید و بعد از اون دیتابیس رو ایمپورت کنید.
البته بهتره شما از mysql استفاده کنید نه از mysqli .برای این منظور باید در فای کانفیگوریشن هم ببینید که مای اس کیوال باشه قبل از هر چیز هم میتوید یکبار جداول دیتابیس رو به utf-8 تبدیل و تست کنید.و اگر نشد از ابتدا مراحل رو انجام بدید . |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
تمام نوشته هایی ک من وارد کردم به صورت علامت سوال تبدیل شده ( بعد از انتقال به هاست) - vahid162 - ۱۳-۸-۱۳۹۱, ۱۰:۴۸ عصر
RE: تمام نوشته هایی ک من وارد کردم به صورت علامت سوال تبدیل شده ( بعد از انتقال به هاست) - vahid162 - ۱۴-۸-۱۳۹۱, ۰۲:۳۸ صبح
RE: تمام نوشته هایی ک من وارد کردم به صورت علامت سوال تبدیل شده ( بعد از انتقال به هاست) - Reza Ganji - ۱۴-۸-۱۳۹۱ ۰۳:۳۹ صبح
RE: تمام نوشته هایی ک من وارد کردم به صورت علامت سوال تبدیل شده ( بعد از انتقال به هاست) - vahid162 - ۱۴-۸-۱۳۹۱, ۰۴:۳۶ صبح
RE: تمام نوشته هایی ک من وارد کردم به صورت علامت سوال تبدیل شده ( بعد از انتقال به هاست) - Reza Ganji - ۱۴-۸-۱۳۹۱, ۰۴:۴۰ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان