|
درخواست نمونه فایل php.ini برای جوملا 2.5
|
|
۲۸-۷-۱۳۹۱, ۰۷:۱۹ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
RE: درخواست نمونه فایل php.ini برای جوملا 2.5
خوب من فکر میکنم بهتر هاست رو تغییر بدید و یا از افزونه ای که گفتم استفاده کنید چون هیچ فرقی با اون فایل نمیکنه و تنظیمات رو براتون اجرا میکنه.
فقط یه جوملا دیگه هم رو همون هاست تست کنید بد نیست. درکل خدمت شما عرض کنم درسته که برخی تنظیمات برای جوملا باید بهینه باشه ولی وقتی جوملا نصب شده فکر نمیکنم مشکل نصب داشته باشید و فکر میکنم شما مشکل رو خوب توضیح ندادید. ممکن است حجم افزونه هایی که میخواهید نصب کنید از دو مگ بیشتر باشه و همچنین ممکن است بسته ای رو که میخواهید نصب کنید آنتی ویروس سرور ویروس میشناسه و دلایل دیگه ای هم میتونه داشته باشه. |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
درخواست نمونه فایل php.ini برای جوملا 2.5 - hojjat_web - ۲۷-۷-۱۳۹۱, ۱۰:۰۹ عصر
RE: درخواست نمونه فایل php.ini برای جوملا 2.5 - Reza Ganji - ۲۷-۷-۱۳۹۱, ۱۰:۲۲ عصر
RE: درخواست نمونه فایل php.ini برای جوملا 2.5 - hojjat_web - ۲۸-۷-۱۳۹۱, ۰۳:۵۴ صبح
RE: درخواست نمونه فایل php.ini برای جوملا 2.5 - Reza Ganji - ۲۸-۷-۱۳۹۱, ۰۷:۵۰ صبح
RE: درخواست نمونه فایل php.ini برای جوملا 2.5 - hojjat_web - ۲۸-۷-۱۳۹۱, ۰۶:۳۶ عصر
RE: درخواست نمونه فایل php.ini برای جوملا 2.5 - Reza Ganji - ۲۸-۷-۱۳۹۱ ۰۷:۱۹ عصر
RE: درخواست نمونه فایل php.ini برای جوملا 2.5 - hojjat_web - ۲۹-۷-۱۳۹۱, ۰۴:۵۱ عصر
RE: درخواست نمونه فایل php.ini برای جوملا 2.5 - Reza Ganji - ۳۰-۷-۱۳۹۱, ۰۶:۰۴ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان