|
مشکل با قسمت سبد خرید کامپوننت فروشگاه ساز جومینا
|
|
۱۵-۶-۱۳۹۱, ۱۲:۰۷ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
RE: مشکل با قسمت سبد خرید کامپوننت فروشگاه ساز جومینا
سلام مجدد خدمت شما و دوستانی که راهنمایی کردن
من مشکل رو برطرف کردم و اینجا میگم تا شاید برای عده ای که مثل من تازه کار هسستن کاربرد داشته باشه این قالب جالب بود و مثل بقیه نیود نمیدونم چرا ولی با این روش کار کرد اول که زبان پارسی رو بر روی سایت نصب میکنین نباید زبان سایت رو رو روی پارسی قرار بدین یا بهتر بگم فقط ادمین رو پارسی کنین بعد از اینجه فروشگاه رو نصب کردین و بسته زبان اون رو هم نصب کردین زبان سایت رو پارسی کنین فقط با این روش بود که ماژول سبد خرید کار کرد گفتم نمیدونم چرا ولی این مشکل تنها اینجوری حل شد ابتدا که زبان سایت رو پارسی قرار میدین خیلی از امکانات از کار می افتن جال به مشکلی در رابطه با منو ها خوردم که اون رو هم در یک پست دیگه مطرح میکنم |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
مشکل با قسمت سبد خرید کامپوننت فروشگاه ساز جومینا - larten - ۱۴-۶-۱۳۹۱, ۰۳:۲۱ صبح
RE: مشکل با قسمت سبد خرید کامپوننت فروشگاه ساز جومینا - سعید حمزه زاده - ۱۴-۶-۱۳۹۱, ۰۴:۴۵ صبح
RE: مشکل با قسمت سبد خرید کامپوننت فروشگاه ساز جومینا - larten - ۱۴-۶-۱۳۹۱, ۰۵:۰۵ صبح
RE: مشکل با قسمت سبد خرید کامپوننت فروشگاه ساز جومینا - Reza Ganji - ۱۴-۶-۱۳۹۱, ۰۵:۵۷ صبح
RE: مشکل با قسمت سبد خرید کامپوننت فروشگاه ساز جومینا - larten - ۱۴-۶-۱۳۹۱, ۰۳:۲۹ عصر
RE: مشکل با قسمت سبد خرید کامپوننت فروشگاه ساز جومینا - larten - ۱۵-۶-۱۳۹۱ ۱۲:۰۷ صبح
RE: مشکل با قسمت سبد خرید کامپوننت فروشگاه ساز جومینا - سعید حمزه زاده - ۱۵-۶-۱۳۹۱, ۰۶:۰۷ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان