|
مشکل با پلاگین قراردادن ماژول در مطلب modulesanywhere
|
|
۹-۶-۱۳۹۱, ۱۲:۱۴ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
RE: مشکل با پلاگین قراردادن ماژول در مطلب modulesanywhere
سلام
اول از همه از همه از پاک بودن فولدر مربوط به ماژول و بخش ایجاد شده مربوط به اون در دیتابیس اطمینان حاصل کنید. از سایت سازنده دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. رو دانلود کنید اگه این کار رو نکردید، این پلاگین بسیار محبوب و پر استفاده هست و من خودم تا حالا باهاش مشکلی نداشتم، قبل نصبش این بار یک بار هم جداول دیتابیس رو در phpMyAdmin انتخاب و ریپیر کنید. اگه مشکل حل نشد ار پلاگین دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هم استفاده کنید فکر می کنم جایگزین خوبی باشه. |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
مشکل با پلاگین قراردادن ماژول در مطلب modulesanywhere - amirv60 - ۷-۶-۱۳۹۱, ۱۱:۴۵ صبح
RE: مشکل با پلاگین قراردادن ماژول در مطلب modulesanywhere - صدرا حسابی - ۷-۶-۱۳۹۱, ۰۹:۵۰ عصر
RE: مشکل با پلاگین قراردادن ماژول در مطلب modulesanywhere - amirv60 - ۸-۶-۱۳۹۱, ۰۸:۴۷ عصر
RE: مشکل با پلاگین قراردادن ماژول در مطلب modulesanywhere - memare-ahvaz - ۸-۶-۱۳۹۱, ۱۰:۲۱ عصر
RE: مشکل با پلاگین قراردادن ماژول در مطلب modulesanywhere - صدرا حسابی - ۹-۶-۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ صبح
RE: مشکل با پلاگین قراردادن ماژول در مطلب modulesanywhere - amirv60 - ۹-۶-۱۳۹۱, ۱۱:۰۸ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان