|
به نظر شما وردپرسو برای سایت دانلود انتخاب کنم یا جوملا رو
|
|
۱۴-۳-۱۳۹۰, ۰۸:۰۸ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
RE: به نظر شما وردپرسو برای سایت دانلود انتخاب کنم یا جوملا رو
برای سایت دانلود اصلا نه وردپرس استفاده کن نه جوملا
وردپرس پدر سیپوی در می یاره جوملا که سنگین هست در لود صفحه بترین گزینه نوک هست که واقعا برای دانلود مخصوصا سایت های میوزیک که خیلی شلوغه جواب می ده |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
به نظر شما وردپرسو برای سایت دانلود انتخاب کنم یا جوملا رو - khalilonline - ۱۴-۳-۱۳۹۰, ۰۷:۱۴ عصر
RE: به نظر شما وردپرسو برای سایت دانلود انتخاب کنم یا جوملا رو - پیام عمرانی - ۱۴-۳-۱۳۹۰, ۰۸:۰۶ عصر
RE: به نظر شما وردپرسو برای سایت دانلود انتخاب کنم یا جوملا رو - shahryar warez - ۱۴-۳-۱۳۹۰ ۰۸:۰۸ عصر
RE: به نظر شما وردپرسو برای سایت دانلود انتخاب کنم یا جوملا رو - I.from_iran - ۱۴-۳-۱۳۹۰, ۰۸:۴۲ عصر
RE: به نظر شما وردپرسو برای سایت دانلود انتخاب کنم یا جوملا رو - khalilonline - ۱۴-۳-۱۳۹۰, ۰۹:۳۷ عصر
RE: به نظر شما وردپرسو برای سایت دانلود انتخاب کنم یا جوملا رو - hvmunlimited - ۱۵-۳-۱۳۹۰, ۰۲:۴۰ صبح
RE: به نظر شما وردپرسو برای سایت دانلود انتخاب کنم یا جوملا رو - وحید سیدی - ۱۴-۳-۱۳۹۰, ۱۰:۲۳ عصر
RE: به نظر شما وردپرسو برای سایت دانلود انتخاب کنم یا جوملا رو - صابرمحمدی - ۱۵-۳-۱۳۹۰, ۰۲:۵۹ صبح
RE: به نظر شما وردپرسو برای سایت دانلود انتخاب کنم یا جوملا رو - Pourdaryaei - ۱۵-۳-۱۳۹۰, ۰۵:۳۸ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان