|
به نظر شما وردپرسو برای سایت دانلود انتخاب کنم یا جوملا رو
|
|
۱۴-۳-۱۳۹۰, ۰۸:۰۶ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: به نظر شما وردپرسو برای سایت دانلود انتخاب کنم یا جوملا رو
اگه از لحاظ سرعت بخواهید مقایسه کنید من چند جا شنیدم که سرعت وردپرس بالا تره
البته اونقدری محسوس نیست که نخواهید از جوملا استفاده کنید جوملا از لحاظ افزونه ها خیلی خیلی سر تر از وردپرس هست |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
به نظر شما وردپرسو برای سایت دانلود انتخاب کنم یا جوملا رو - khalilonline - ۱۴-۳-۱۳۹۰, ۰۷:۱۴ عصر
RE: به نظر شما وردپرسو برای سایت دانلود انتخاب کنم یا جوملا رو - پیام عمرانی - ۱۴-۳-۱۳۹۰ ۰۸:۰۶ عصر
RE: به نظر شما وردپرسو برای سایت دانلود انتخاب کنم یا جوملا رو - shahryar warez - ۱۴-۳-۱۳۹۰, ۰۸:۰۸ عصر
RE: به نظر شما وردپرسو برای سایت دانلود انتخاب کنم یا جوملا رو - I.from_iran - ۱۴-۳-۱۳۹۰, ۰۸:۴۲ عصر
RE: به نظر شما وردپرسو برای سایت دانلود انتخاب کنم یا جوملا رو - khalilonline - ۱۴-۳-۱۳۹۰, ۰۹:۳۷ عصر
RE: به نظر شما وردپرسو برای سایت دانلود انتخاب کنم یا جوملا رو - hvmunlimited - ۱۵-۳-۱۳۹۰, ۰۲:۴۰ صبح
RE: به نظر شما وردپرسو برای سایت دانلود انتخاب کنم یا جوملا رو - وحید سیدی - ۱۴-۳-۱۳۹۰, ۱۰:۲۳ عصر
RE: به نظر شما وردپرسو برای سایت دانلود انتخاب کنم یا جوملا رو - صابرمحمدی - ۱۵-۳-۱۳۹۰, ۰۲:۵۹ صبح
RE: به نظر شما وردپرسو برای سایت دانلود انتخاب کنم یا جوملا رو - Pourdaryaei - ۱۵-۳-۱۳۹۰, ۰۵:۳۸ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان