|
چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟
|
|
۱۱-۲-۱۳۹۱, ۱۰:۴۶ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟
سلام دوست عزیز
نقل قول: درود . این سؤال خود را در انجمن جومینا مطرح کن چون اون تیم این افزونه رو منتشر کرده است ! ولی من هم از این استفاده کردم ! با بعضی از قالب ها سازگاری نداره برای من که اینطور بود ! شاید برای شما هم همین طور باشه موفق و پیروز و سربلند باشید
|
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - shervin_20 - ۹-۲-۱۳۹۱, ۰۶:۴۷ صبح
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - Mojtaba Pordel - ۹-۲-۱۳۹۱, ۰۴:۱۳ عصر
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - shervin_20 - ۹-۲-۱۳۹۱, ۰۶:۴۴ عصر
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - mal2moh - ۹-۲-۱۳۹۱, ۰۷:۲۲ عصر
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - shervin_20 - ۱۰-۲-۱۳۹۱, ۰۶:۳۰ صبح
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - Pourdaryaei - ۱۰-۲-۱۳۹۱, ۰۳:۵۰ عصر
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - Reza Ganji - ۱۱-۲-۱۳۹۱, ۰۴:۰۳ صبح
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - shervin_20 - ۱۱-۲-۱۳۹۱, ۰۹:۰۳ عصر
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - محمدرضا بهارلو - ۱۱-۲-۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ عصر
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - shervin_20 - ۱۲-۲-۱۳۹۱, ۰۳:۲۴ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان