|
چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟
|
|
۱۱-۲-۱۳۹۱, ۰۹:۰۳ عصر
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟
درود .
من از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. استفاده می کنم . طبق سایت جومینا من همان کد هایی که گفته در مطالب قرار میدم اما چیزی نمایش نمیده !! پلاگین فعال هست . کد ها را هم به صورت Html و هم بدون Html میذارم . یعنی هم هم مطالب را در حالت Html قرار میدم هم به صورت عادی کد را قرار میدم فایده ای نداره !!! دوستان لطف می کنید راهنمایی کنید ؟ تشکر |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - shervin_20 - ۹-۲-۱۳۹۱, ۰۶:۴۷ صبح
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - Mojtaba Pordel - ۹-۲-۱۳۹۱, ۰۴:۱۳ عصر
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - shervin_20 - ۹-۲-۱۳۹۱, ۰۶:۴۴ عصر
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - mal2moh - ۹-۲-۱۳۹۱, ۰۷:۲۲ عصر
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - shervin_20 - ۱۰-۲-۱۳۹۱, ۰۶:۳۰ صبح
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - Pourdaryaei - ۱۰-۲-۱۳۹۱, ۰۳:۵۰ عصر
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - Reza Ganji - ۱۱-۲-۱۳۹۱, ۰۴:۰۳ صبح
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - shervin_20 - ۱۱-۲-۱۳۹۱ ۰۹:۰۳ عصر
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - محمدرضا بهارلو - ۱۱-۲-۱۳۹۱, ۱۰:۴۶ عصر
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - shervin_20 - ۱۲-۲-۱۳۹۱, ۰۳:۲۴ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: