|
چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟
|
|
۹-۲-۱۳۹۱, ۰۴:۱۳ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟
سلام
خيلي از از قالب هاي جديد، تاپيپوگرافي دارن و مي تونين با امكانات خود قالب، چنين كادرهايي رو ايجاد كنين. غير از اون هم پلاگين هايي براي تاپيپوگرافي وجود داره مثل xtypo دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. رو ببينيد |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - shervin_20 - ۹-۲-۱۳۹۱, ۰۶:۴۷ صبح
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - Mojtaba Pordel - ۹-۲-۱۳۹۱ ۰۴:۱۳ عصر
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - shervin_20 - ۹-۲-۱۳۹۱, ۰۶:۴۴ عصر
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - mal2moh - ۹-۲-۱۳۹۱, ۰۷:۲۲ عصر
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - shervin_20 - ۱۰-۲-۱۳۹۱, ۰۶:۳۰ صبح
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - Pourdaryaei - ۱۰-۲-۱۳۹۱, ۰۳:۵۰ عصر
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - Reza Ganji - ۱۱-۲-۱۳۹۱, ۰۴:۰۳ صبح
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - shervin_20 - ۱۱-۲-۱۳۹۱, ۰۹:۰۳ عصر
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - محمدرضا بهارلو - ۱۱-۲-۱۳۹۱, ۱۰:۴۶ عصر
RE: چه طوری چنین کادر هایی دور مطالب ایجاد کنم ؟ - shervin_20 - ۱۲-۲-۱۳۹۱, ۰۳:۲۴ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان